Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΒραβεία σε είκοσι ένα τουριστικούς συγγραφείς

Βραβεία σε είκοσι ένα τουριστικούς συγγραφείς

Είκοσι ένας τουριστικοί συγγραφείς τιμήθηκαν εχθές στο Holiday Inn για τη σημαντική τους συμβολή στον εμπλουτισμό της επιστημονικής τουριστικής βιβλιογραφίας, από τον εκδοτικό οίκο Interbooks και τον εκδότη τους κ. […]

Είκοσι ένας τουριστικοί συγγραφείς τιμήθηκαν εχθές στο Holiday Inn για τη σημαντική τους συμβολή στον εμπλουτισμό της επιστημονικής τουριστικής βιβλιογραφίας, από τον εκδοτικό οίκο Interbooks<.> και τον εκδότη τους κ. Στάθη Νικητόπουλο.

Η βραδιά αυτή και η βράβευση αποτελεί μια τιμητική αναγνώριση των ανθρώπων που με το συγγραφικό τους έργο συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της τουριστικής παιδείας στην Ελλάδα η οποία θεωρείται πρωταρχικός και αναγκαίος παράγων για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Επίσης, αποτελεί μία παρότρυνση για ακόμη μεγαλύτερη συγγραφική δραστηριότητα από ανθρώπους που μπορούν να μεταδώσουν την επιστημονική και πρακτική γνώση για τις σύγχρονες τάσεις και μεθόδους οργάνωσης του τουρισμού, δημιουργώντας έτσι τη μελλοντική γενιά σωστών επαγγελματιών οι οποίοι θα προσφέρουν και θα απορροφηθούν στην «Τουριστική Βιομηχανία».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ και επαγγελματίες του τουρισμού.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν οι: Σ. Καλφιώτης, Ν. Ηγουμενάκης, Π. Λύτρας, Λ. Χυτήρης, Α. Μάρας, Κ. Κραβαρίτης, Ν. Ράπτης, Ν. Κομίνης, Α. Ευθυμιάτου-Πουλάκου, Σ. Δροσοπούλου, Τ. Καπίκη-Πιβεροπούλου, Ε. Πρινιανάκη-Τζωρακολευθεράκη, Δ. Τερζάκης, Ζ. Τζωρακολευθεράκης, Θ. Κουμέλης, Ε. Χρήστου, Ι. Λαϊνος, Δ. Καραχοντζίτης, Κ. Σάρλης, Β. Ρούπας, Δ. Λαλούμης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024