Τελευταία νέα

Στη συμμαχία Oneworld η Swiss

Συμφωνία για είσοδο στη συμμαχία Oneworld της οποίας επικεφαλής είναι η British Airways υπέγραψε χθες η Swiss International Airlines Ltd., ο αερομεταφορέας της Ελβετίας που προέκυψε από την χρεωκοπημένη Swissair […]

Συμφωνία για είσοδο στη συμμαχία Oneworld της οποίας επικεφαλής είναι η British Airways υπέγραψε χθες η Swiss International Airlines Ltd., ο αερομεταφορέας<...> της Ελβετίας που προέκυψε από την χρεωκοπημένη Swissair Group.

Το διοικητικό συμβούλιο της ελβετικής αεροπορικής εταιρίας απέρριψε την αντιπρόταση της Lufthansa να γίνει μέλος της συμμαχίας Star Alliances προτιμώντας τη συμμαχία Oneworld, η οποία της εξασφαλίζει περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει ανεξάρτητη μεσοπρόθεσμα.

Η Swiss ήλθε σε διμερή συμφωνία με τη ΒΑ που της επιτρέπει να μοιράζεται μαζί της αγορά και δρομολόγια. Ο βρετανικός αερομεταφορέας μοιράζεται αγορά και δρομολόγια με τα υπόλοιπα μέλη της συμμαχίας Oneworld, Iberia, Aer Lingus, Finnair και Cathay Pacific Airways ενώ έχει έλθει σε περιορισμένη παρόμοια συμφωνία με την American Airlines. Έχει, επίσης, κοινοπραξία με την Qantas.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024