Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση των κονδυλίων για τουριστική διαφήμιση ζητά ο νομάρχης Δωδεκανήσου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Σεπτέμβριος 2003, 00:00

Με επιστολή του προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Γεωργακόπουλο, ο νομάρχης Δωδεκανήσου, Ιωάννης Μαχαιρίδης, εκφράζει την έντονη<...>

διαμαρτυρία του για την κατανομή των κονδυλίων τουριστικής προβολής, και τονίζει ότι ανάγκη για αύξηση των πιστώσεων προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου.

Ο νομάρχης ζητά το ποσό των 500.000 ευρώ και υπογραμμίζει ότι ο νομός Δωδεκανήσου είναι από τις λίγες περιοχές της χώρας που προσφέρουν στον εθνικό προϋπολογισμό πολλαπλάσια από αυτά που παίρνουν.

Επισημαίνει στην επιστολή επίσης, ότι η Ν.Α. Δωδεκανήσου και όλοι οι τουριστικοί φορείς του νομού “διαμαρτύρονται εντονότατα για την απόφασή σας αναφορικά με την κατανομή των κονδυλίων του ΕΟΤ στα Νομαρχιακά Προγράμματα Τουριστικής Προβολής και τη δραστική περικοπή της ενίσχυσης του ΕΟΤ προς τα Δωδεκάνησα, πρώτο διεθνή τουριστικό προορισμό της χώρας, στο ευτελές ποσό των 100.000 ευρώ”.

“Δεν αμφισβητούμε βεβαίως την ανάγκη ενίσχυσης της προβολής και διαφήμισης των παραμεθορίων και τουριστικά υπανάπτυκτων περιοχών της χώρας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η τουριστική πολιτική οφείλει να λαμβάνει υπ` όψιν της και το ύψος των προτεινόμενων προγραμμάτων, τις δυνατότητες υλοποίησής τους και απορρόφησης των σχετικών κονδυλίων αλλά και εξυπηρέτησης των αναγκών προσφοράς και ζήτησης από πλευράς ξενοδοχειακών και τουριστικών υποδομών”, τονίζει τελειώνοντας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top