Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑύξηση των κονδυλίων για τουριστική διαφήμιση ζητά ο νομάρχης Δωδεκανήσου

Αύξηση των κονδυλίων για τουριστική διαφήμιση ζητά ο νομάρχης Δωδεκανήσου

Με επιστολή του προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Γεωργακόπουλο, ο νομάρχης Δωδεκανήσου, Ιωάννης Μαχαιρίδης, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την κατανομή των κονδυλίων τουριστικής προβολής, και τονίζει ότι ανάγκη […]

Με επιστολή του προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Γεωργακόπουλο, ο νομάρχης Δωδεκανήσου, Ιωάννης Μαχαιρίδης, εκφράζει την έντονη<...> διαμαρτυρία του για την κατανομή των κονδυλίων τουριστικής προβολής, και τονίζει ότι ανάγκη για αύξηση των πιστώσεων προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου.

Ο νομάρχης ζητά το ποσό των 500.000 ευρώ και υπογραμμίζει ότι ο νομός Δωδεκανήσου είναι από τις λίγες περιοχές της χώρας που προσφέρουν στον εθνικό προϋπολογισμό πολλαπλάσια από αυτά που παίρνουν.

Επισημαίνει στην επιστολή επίσης, ότι η Ν.Α. Δωδεκανήσου και όλοι οι τουριστικοί φορείς του νομού “διαμαρτύρονται εντονότατα για την απόφασή σας αναφορικά με την κατανομή των κονδυλίων του ΕΟΤ στα Νομαρχιακά Προγράμματα Τουριστικής Προβολής και τη δραστική περικοπή της ενίσχυσης του ΕΟΤ προς τα Δωδεκάνησα, πρώτο διεθνή τουριστικό προορισμό της χώρας, στο ευτελές ποσό των 100.000 ευρώ“.

“Δεν αμφισβητούμε βεβαίως την ανάγκη ενίσχυσης της προβολής και διαφήμισης των παραμεθορίων και τουριστικά υπανάπτυκτων περιοχών της χώρας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η τουριστική πολιτική οφείλει να λαμβάνει υπ` όψιν της και το ύψος των προτεινόμενων προγραμμάτων, τις δυνατότητες υλοποίησής τους και απορρόφησης των σχετικών κονδυλίων αλλά και εξυπηρέτησης των αναγκών προσφοράς και ζήτησης από πλευράς ξενοδοχειακών και τουριστικών υποδομών”, τονίζει τελειώνοντας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024