Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑνθρωπος του τουρισμού επικεφαλής της Σ.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Ανθρωπος του τουρισμού επικεφαλής της Σ.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Ένας “δικός” μας άνθρωπος, ο Καθηγητής του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων και πολυγραφότατος τουριστικός συγγραφέας, κ. Περικλής Ν. Λύτρας, ανέλαβε προ μηνός τη διεύθυνση της “Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας” του μεγαλύτερου […]

Ένας “δικός” μας άνθρωπος, ο Καθηγητής του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων και πολυγραφότατος τουριστικός συγγραφέας<...>, κ. Περικλής Ν. Λύτρας, ανέλαβε προ μηνός τη διεύθυνση της “Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας” του μεγαλύτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας – του Τ.Ε.Ι.- Αθήνας για τη χρονική περίοδο 2003-2006.

Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) είναι μία από τις πέντε σχολές του ΤΕΙ-Αθήνας και περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά Τμήματα, που είναι τα ακόλουθα:

  • Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης,
  • Διοίκησης Επιχειρήσεων,
  • Διοίκησης Μονάδων Υγείας-Πρόνοιας,
  • Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing) και
  • Τουριστικών Επιχειρήσεων,

το γνωστικό πεδίο των οποίων αναφέρεται στο σύγχρονο μάνατζμεντ.

Σε ερώτηση του TravelDailyNews σχετικά με τα σχέδιά του για τη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, ο κ. Π. Λύτρας μας δήλωσε: “Η Σ.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι.-Αθήνας είναι μία όλως σημαντική Σχολή στην ελληνική ανώτατη εκπαίδευση, καθ΄ όσον στους κόλπους της περιλαμβάνει Τμήματα από τα πλέον υψηλόβαθμα στην εισαγωγή φοιτητών /τριών, διαθέτει πολύ καλό μόνιμο και έκτακτο έμψυχο εκπαιδευτικό δυναμικό, περίπου 6.000 φοιτούντες και γενική αναγνώριση στην αγορά εργασίας με βάση τα διαφορετικά προγράμματα σπουδών που εφαρμόζονται.

Βασικοί στόχοι μου για το μέλλον της ΣΔΟ σ΄ αυτήν την τριετία είναι:

η προώθηση και επέκταση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών τόσο σε επίπεδο Σχολής (δια-τμηματικό) όσο και σε επίπεδο Τμημάτων (ήδη ξεκίνησε το Μεταπτυχιακό του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο), η έκδοση περιοδικού της Σχολής για την “Διοίκηση & Οικονομία”
με τη συνεργασία Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΤΕΙ και των Πανεπιστημίων, η παραπέρα ανάπτυξη της υλικοτεχνολογικής και ηλεκτρονικής υποδομής των εργαστηρίων της Σχολής, κυρίως όμως η προσπάθειά μου θα κατατείνει στη δημοσιοποίηση του έργου που παράγεται στη Σ.Δ.Ο. και δεν γνωρίζει ακόμη η ελληνική κοινωνία, κάτι που θα πραγματώσουμε μέσω σημαντικών επιστημονικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων. Ελπίζω, ότι με τη βοήθεια όλων στη ΣΔΟ, σύντομα θα τα πετύχουμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024