Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Την άλλη εβδομάδα ανοίγουν οι προσφορές για τη Μαρίνα Μυτιλήνης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Οκτώβριος 2003, 00:00

Σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. ο υπουργός Αιγαίου Νίκος Σηφουνάκης ανακοίνωσε ότι στις<...>

8 Οκτωβρίου ανοίγουν οι προσφορές του μειοδοτικού διαγωνισμού για την κατασκευή “Β` φάση μαρίνας Μυτιλήνης”, προϋπολογισμού 9.200.000 ευρώ. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 65 εργοληπτικές εταιρίες ενώ όπως ανακοίνωσαν οι υπουργοί Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος και Αιγαίου Νίκος Σηφουνάκης η β` φάση του έργου θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επιλογή του μειοδότη εργολάβου.

Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, πλωτές προβλήτες, βοηθητικοί και άλλοι χώροι αναψυχής (μίνι μάρκετ, θέατρο, χώρος εστίασης, καταστήματα ναυτικών ειδών, τράπεζες, τελωνείο, λιμεναρχείο κ.λ.π.).

Ο υπουργός Αιγαίου σε δηλώσεις του τόνισε ότι “Η μαρίνα Μυτιλήνης με την ολοκλήρωσή της θα είναι μία από τις πιο προνομιακές του Αιγαίου και της Ελλάδας γενικότερα γιατί βρίσκεται μέσα στον ιστό της πόλης και θα συνδυάζει τον ελλιμενισμό των τουριστικών σκαφών με χώρους αναψυχής αλλά και με ένα θαυμάσιο περιβάλλοντα χώρο”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Aκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε ότι “Η κυβέρνηση έχει θέσει σε προτεραιότητα τις τουριστικές υποδομές και η δημιουργία της μαρίνας στη Μυτιλήνη θα αποτελέσει ένα δυναμικό πόλο ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top