Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διεθνής Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Οκτώβριος 2003, 00:00

Η Εταιρία Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προβάλλει<...>

την περιοχή, μέσα από τις γεύσεις της.

Επίσκεψη στην Περιφέρεια, πραγματοποίησε ιδιωτικό τηλεοπτικό συνεργείο από το Ισραήλ υπό την αιγίδα και την ευθύνη της Εταιρίας Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για την προβολή της Περιφέρειας.

Αντικείμενο αυτής της προβολής (γεύσεις Μεσογείου) ήταν ποτά, όπως κρασιά και ούζο, αλλά και παραδοσιακά φαγητά από τοπικά προϊόντα όπως κρέας, ψάρι και τοπικές συνταγές.

Η προσπάθεια αυτή της Περιφέρειας εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό για προβολή ολόκληρης της περιοχής και για τον λόγο αυτό βιντεοσκοπήθηκαν αντίστοιχα προϊόντα και γεύσεις από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Δράμα την Καβάλα, και την Θάσο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Εταιρεία Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τουρισμού του Ισραήλ προσπαθούν να προβάλλουν τουριστικά την Περιφέρεια, μέσα από τις γεύσεις.

Η παραγωγή γίνεται για το δεύτερο κρατικό κανάλι του Ισραήλ και θα προβληθεί μέσα στον Οκτώβριο αγγλόφωνα σε όλες τις χώρες της Μεσογείου και σε ακόμη 15 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ιαπωνίας. Η διευθύντρια της Εταιρίας Τουρισμού της Περιφέρειας (ΕΤΑΜΑΘ) κ. Στέλλα Σπανού δήλωσε ότι “ο στόχος και η φιλοσοφία μας είναι να προσελκύσουμε τουρίστες από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου καθώς και να ανοίξουμε νέες αγορές”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top