Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κινέζοι επιτετραμμένοι στην Ξάνθη και στην Θράκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Οκτώβριος 2003, 00:00

Κλιμάκιο από δώδεκα άτομα - αξιωματούχους του κινεζικού κράτους με επικεφαλής τον πρόξενο της Κίνας στην Κωνσταντινούπολη κ. Ντοστάν Καρμαντάϊ επισκέφθηκαν την Ξάνθη...

Κλιμάκιο από δώδεκα άτομα - αξιωματούχους του κινεζικού κράτους με επικεφαλής τον πρόξενο της Κίνας στην Κωνσταντινούπολη<...>

κ. Ντοστάν Καρμαντάϊ επισκέφθηκαν την Ξάνθη και είχαν συνάντηση με το νομάρχη Γιώργο Παυλίδη και τουριστικούς παράγοντες, με στόχο την τουριστική συνεργασία με τις περιοχές της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της αχανούς αυτής χώρας με αντίστοιχα ελληνικά, ώστε οι πολυήμερες εκδρομές, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από Κινέζους με προορισμό την Τουρκία να συνδυάζονται και με επισκέψεις στην Ξάνθη και άλλες περιοχές της Θράκης. Ο νομάρχης, αλλά και τουριστικοί φορείς της Ξάνθης έκριναν την πρόταση συνεργασίας ως πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα θετική ενόψει μάλιστα και της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Οι Κινέζοι επισκέφθηκαν την παλιά πόλη της Ξάνθης, τη λίμνη Βιστωνίδα, το αρχαιολογικό μουσείο των Αβδήρων, το καζίνο κλπ.

Οι πρώτες επαφές για το θέμα αυτό είχαν γίνει στη διάρκεια τουριστικής έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κωνσταντινούπολη και στην οποία συμμετείχε και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top