Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Χ.Βερελής: Πλήρης απελευθέρωση των διεθνών τακτικών επιβατικών μεταφορών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Οκτώβριος 2003, 00:00

Στην πλήρη απελευθέρωση των διεθνών τακτικών επιβατικών μεταφορών και με τις χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχώρησε το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών...

Στην πλήρη απελευθέρωση των διεθνών τακτικών επιβατικών μεταφορών και με τις χώρες που δεν είναι μέλη της<...>

Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχώρησε το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ήδη με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Χρίστος Βερελής, απλοποιούνται οι σχετικές διαδικασίες που γίνονται από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για την έκδοση των αδειών.

Με βάση το νέο καθεστώς, το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών έχει χορηγήσει άδειες σε Έλληνες μεταφορείς που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και έχουν υποβάλει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, με χώρες προορισμού τις: Πολωνία μία άδεια, Αλβανία επτά, Βουλγαρία πέντε, Ρουμανία τρεις, Σερβία - Μαυροβούνιο μια, Τουρκία μία και Γεωργία επίσης μια άδεια. Οι σχετικές άδειες έχουν αποσταλεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στις αντίστοιχες υπηρεσίες των χωρών αυτών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη τους.

Παράλληλα ο κ. Βερελής έχει ενημερώσει εγγράφως τους ομολόγους του των χωρών με τις οποίες η Ελλάδα πραγματοποιεί διεθνείς τακτικές λεωφορειακές γραμμές και ιδιαιτέρως τους υπουργούς Μεταφορών των χωρών που επιδιώκουν την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να προωθήσουν και από την πλευρά τους τις άδειες των ενδιαφερόμενων μεταφορέων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top