Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Λιάσκος: Χάθηκε η τουριστική αξιοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Οκτώβριος 2003, 00:00

Ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αν. Λιάσκος με αφορμή την ανακοίνωση της<...>

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ΠΟΞ, τόνισε σε δήλωση του ότι με νέες εξαγγελίες λίγο πριν τις εκλογές, η κυβέρνηση προσπαθεί να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα και την έντονη δυσαρέσκεια των φορέων του κλάδου, αφού χάθηκε οριστικά και η ευκαιρία της τουριστικής αξιοποίησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

“Η ΠΟΞ” είπε ο κ. Λιάσκος “επιρρίπτει τις ευθύνες για τη χειρότερη κρίση των τελευταίων 30 ετών στον κλάδο του τουρισμού στην κυβέρνηση, η οποία, χρόνια τώρα, πειραματίζεται στον ευαίσθητο κλάδο του Τουρισμού με ολέθρια αποτελέσματα.”

“Η οδυνηρή πραγματικότητα είναι” συνέχισε ο κ. Λιάσκος “ότι η απουσία οργανωμένης τουριστικής πολιτικής έχει οδηγήσει στην πτώση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού Τουρισμού, που καταγράφει πλέον μεγάλες απώλειες και παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης. Επίσης, η πολυδιάσπαση και ο διοικητικός κατακερματισμός των κρατικών υπηρεσιών τουρισμού και η συνεχιζόμενη δημιουργία θυγατρικών εταιρειών για το βόλεμα `ημετέρων` και τη τήρηση των ενδοκυβερνητικών ισορροπιών, υπονομεύουν την -όποια- προσπάθεια εξόδου από τη κρίση και έχουν δημιουργήσει χαοτική κατάσταση στο χώρο. Αυτή η πραγματικότητα δεν αναστρέφεται με κινήσεις εντυπωσιασμού στο `παρά πέντε`”, συμπλήρωσε τελειώνοντας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top