Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες δυνατότητες για κρατήσεις μέσα από το internet δίνει η Singapore Airlines

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Σεπτέμβριος 1999, 00:00

Οι επιβάτες της πρώτης και της επιχειρηματικής θέσης (Raffles Class) της αεροπορικής εταιρίας Singapore Airlines (SIA) μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τη θέση τους μέσα από σύστημα κρατήσεων της εταιρίας στο internet, το SQ-eTravel.

Μπορούν επίσης να δουν σε πραγματικό χρόνο την διάταξη των θέσεων και να επιλέξουν την θέση που προτιμάνε με την προϋπόθεση βέβαια ότι είναι διαθέσιμη.

Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης μπορούν να δηλώσουν την προτίμηση τους για θέση στο διάδρομο ή στο παράθυρο.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνονται μέσα από τον κόμβο της Singapore www.singaporeair.com

Εάν οι επιβάτες θελήσουν να ακυρώσουν αργότερα την κράτηση που έκαναν μέσω του SQ-eTravel, το σύστημα τους δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Προς το παρόν η υπηρεσία του SQ-eTravel είναι διαθέσιμη σε όσους ταξιδεύουν από τη Σιγκαπούρη προς Κουάλα Λουμπούρ, Πενάνγκ, Χονγκ Κόνγκ, Λονδίνο, Μάντσεστερ.

Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 1999 πρόσβαση στο SQ-eTravel θα έχουν και έξη πόλεις της Αυστραλίας, Perth, Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane και Cairns. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα ενταχθούν περισσότερες πόλεις και από Βόρειο Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Το SQ-eTravel όταν πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο ήταν διαθέσιμο μόνο στους τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Το SQ-eTravel σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τους πελάτες της Singapore Airlines δίνοντας τους τη δυνατότητα να σχεδιάζουν το ταξίδι τους επιλέγοντας την πτήση τους, τη θέση και το μενού που επιθυμούν πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα και όλα αυτά μέσα από τον δικό τους χώρο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top