Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβολή της Αθήνας και των Παραολυμπιακών στην Γερμανία

Προβολή της Αθήνας και των Παραολυμπιακών στην Γερμανία

Welcome Athens, ήταν το σλόγκαν της μεγάλης βραδιάς, που οργανώθηκε στις 17 Οκτωβρίου στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας για τους “Παραολυμπιακούς” από την Διεθνή Επιτροπή Παραολυμπιακών, με συμμετοχή και συνεργασία του ΕΟΤ. […]

Welcome Athens, ήταν το σλόγκαν της μεγάλης βραδιάς, που οργανώθηκε στις 17 Οκτωβρίου στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας για τους “Παραολυμπιακούς” από την Διεθνή Επιτροπή<...> Παραολυμπιακών, με συμμετοχή και συνεργασία του ΕΟΤ.

Στη μεγάλη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της πόλης που είχε διακοσμηθεί θυμίζοντας αρχαίο ελληνικό ναό, 1.300 καλεσμένοι, παράγοντες της πολιτικής, της οικονομίας, της πόλης, τίμησαν του παραολυμπιακούς και την Αθήνα.

Παρευρέθη ο Καγκελάριος Γερμανίας Schroder , που γιόρταζε μάλιστα το βράδυ εκείνο την έκτη επέτειο του γάμου του, ο πρωθυπουργός του κρατιδίου και της πόλης, πρέσβεις κρατών και άλλοι.

Οι χίλιοι τριακόσιοι καλεσμένοι γλέντησαν και χόρεψαν ελληνικά με τη Βίκυ Λέανδρος, γεύτηκαν ελληνικό φαγητό και αγόρασαν ελληνικά προϊόντα. Τον χορό άνοιξε η γυναίκα του Καγκελαρίου. Της μεγάλης αίθουσας δέσποζε το περίπτερο του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, ενώ όλες οι αίθουσες ήταν ελληνικά διακοσμημένες. Τον καγκελάριο και τους καλεσμένους προσφώνησε ο πρόεδρος του ΕΟΤ Ι. Πατέλλης.

Το ελληνικό γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Η “βραδιά των Παραολυμπιακών” και της Αθήνας ήταν κάτω από την αιγίδα της Διεθνούς Επιτροπής Παραολυμπιακών Αγώνων, της Γερμανικής Ομοσπονδίας ατόμων με ειδικές ανάγκες και οργανώθηκε και με τη στήριξη του ΕΟΤ και συμμετείχαν ως χορηγοί η Αχάια Κλάους, η Έκθεση Ντύσσελντορφ, και άλλες Γερμανικές εταιρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024