Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προβολή της Αθήνας και των Παραολυμπιακών στην Γερμανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Οκτώβριος 2003, 00:00

Welcome Athens, ήταν το σλόγκαν της μεγάλης βραδιάς, που οργανώθηκε στις 17 Οκτωβρίου στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας για τους “Παραολυμπιακούς” από την Διεθνή Επιτροπή<...>

Παραολυμπιακών, με συμμετοχή και συνεργασία του ΕΟΤ.

Στη μεγάλη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της πόλης που είχε διακοσμηθεί θυμίζοντας αρχαίο ελληνικό ναό, 1.300 καλεσμένοι, παράγοντες της πολιτικής, της οικονομίας, της πόλης, τίμησαν του παραολυμπιακούς και την Αθήνα.
Παρευρέθη ο Καγκελάριος Γερμανίας Schroder , που γιόρταζε μάλιστα το βράδυ εκείνο την έκτη επέτειο του γάμου του, ο πρωθυπουργός του κρατιδίου και της πόλης, πρέσβεις κρατών και άλλοι.

Οι χίλιοι τριακόσιοι καλεσμένοι γλέντησαν και χόρεψαν ελληνικά με τη Βίκυ Λέανδρος, γεύτηκαν ελληνικό φαγητό και αγόρασαν ελληνικά προϊόντα. Τον χορό άνοιξε η γυναίκα του Καγκελαρίου. Της μεγάλης αίθουσας δέσποζε το περίπτερο του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, ενώ όλες οι αίθουσες ήταν ελληνικά διακοσμημένες. Τον καγκελάριο και τους καλεσμένους προσφώνησε ο πρόεδρος του ΕΟΤ Ι. Πατέλλης.

Το ελληνικό γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Η “βραδιά των Παραολυμπιακών” και της Αθήνας ήταν κάτω από την αιγίδα της Διεθνούς Επιτροπής Παραολυμπιακών Αγώνων, της Γερμανικής Ομοσπονδίας ατόμων με ειδικές ανάγκες και οργανώθηκε και με τη στήριξη του ΕΟΤ και συμμετείχαν ως χορηγοί η Αχάια Κλάους, η Έκθεση Ντύσσελντορφ, και άλλες Γερμανικές εταιρίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top