Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέος τρόπος προβολής τουριστικών επιχειρήσεων στο internet και στην Ελλάδα

Νέος τρόπος προβολής τουριστικών επιχειρήσεων στο internet και στην Ελλάδα

Ένας πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης μέσα από το internet, κυρίως τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών, με πολυετή εφαρμογή στο εξωτερικό, είναι έτοιμος να παρουσιαστεί και στην Ελλάδα. Πρόκειται για την δυνατότητα εικονικών […]

Ένας πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης μέσα από το internet, κυρίως τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών, με πολυετή εφαρμογή στο εξωτερικό, είναι έτοιμος να παρουσιαστεί και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την δυνατότητα εικονικών οδοιπορικών σε ένα χώρο με ένα είδος πανοραμικής φωτογράφησης σε εύρος 360o.

Η επαναστατική αυτή μέθοδος παρουσιάσεων δίνει τη δυνατότητα σε μία επιχείρηση να “ξεναγήσει” από απόσταση τους υποψήφιους συνεργάτες ή πελάτες της στις εγκαταστάσεις της και στον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς κανένας να σηκωθεί από την καρέκλα του.

Η μέθοδος αυτή παρουσιάζει πλεονεκτήματα έναντι του βίντεο διότι δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό και “κατεβάσματα” προγραμμάτων, δίνει απόλυτο έλεγχο στο χρήστη, ο οποίος είναι σε θέση να επιλέξει σε πιο σημείο της εικόνας θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή και θα φέρει πιο μακριά ή πιο κοντά με μία απλή κίνηση του “ποντικιού” του. Επιπλέον, λύνει τα χέρια των επιχειρήσεων που επιλέγουν την προβολή τους μέσα από το internet γενικότερα, αλλά και σε συνδυασμό με αυτή τη μέθοδο διότι τους δίνει τη δυνατότητα να περιορίσουν τα έξοδα βιντεογραφήσεων, εκτυπώσεων και ταχυδρομείου.

Η εφαρμογή αυτή αναμένεται ότι θα έχει μεγάλη εφαρμογή στον τουριστικό τομέα, όπου άλλωστε ήδη εφαρμόζεται και στην Μεγάλη Βρετανία από όπου προέρχεται.

Η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση της αναμένεται να γίνει την περίοδο της τουριστικής έκθεσης Philoxenia.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024