Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Για τέταρτη συνεχή φορά

Κέρδισε ξανά τις εκλογές για την Αντιπροεδρία του Business Council του ΠΟΤ ο ΣΕΤΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Οκτώβριος 2003, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ- ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΤ- ΚΙΝΑ 2003: Για τέταρτη συνεχή, φορά ο ΣΕΤΕ εξελέγη στην Αντιπροεδρία του Business Council του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTOBC), κατά τις εργασίες της 15ης Γενικής Συνέλευσης του WTO χθες στο Πεκίνο της Κίνας...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ- ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΤ- ΚΙΝΑ 2003: Για τέταρτη συνεχή, φορά ο ΣΕΤΕ εξελέγη στην Αντιπροεδρία του Business Council του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTOBC), κατά<...>

τις εργασίες της 15ης Γενικής Συνέλευσης του WTO χθες στο Πεκίνο της Κίνας.

Το WTOBC εκπροσωπεί τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στον WTO σαν συνεργαζόμενα μέλη. Το WTOBC εκφράζοντας τον Ιδιωτικό τομέα, έχει σαν κύριο σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ κυβερνήσεων και επιχειρήσεων για την υποστήριξη και προώθηση του τουρισμού. Ο ΣΕΤΕ συμμετέχει ενεργά στο WTOBC και η επανεκλογή του στην Αντιπροεδρία του WTOBC επιβραβεύει ακόμα μια φορά την συνεπή και θετική συνεισφορά του στην διεθνή τουριστική ανάπτυξη.

Επίσης κατά την διάρκεια της 15ης Γενικής Συνέλευσης του ΠΟΤ, ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με το WTOBC (World Tourism Organization Business Council) ανακοίνωσαν την διοργάνωση του 1ου Παγκόσμιου “Tourism Association Seminar”, το οποίο θα γίνει στην Ρόδο, 24 – 25 Νοεμβρίου 2003, στο ξενοδοχείο Sofitel Capsis Convention Centres & Resort Hotels, Rhodes.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενώσεις και συνδέσμους του τουρισμού σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες, θα εκπροσωπήσουν περίπου 30 χώρες. Κύρια θέματα της διήμερης εκδήλωσης θα είναι: Στρατηγικές Επαγγελματικής Δικτύωσης, Δείκτες Απόδοσης, Δημόσιες Σχέσεις / ΜΜΕ, προσέλκυση μελών, πολιτικές εισφορών μελών, διαχείριση βάσεων δεδομένων και Επαγγελματική Ανάπτυξη. Κατά την διάρκεια των workshops, τα στελέχη των τουριστικών συνδέσμων και ενώσεων θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τους τρόπους που χρησιμοποιούν ή σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν σε τρέχουσες προκλήσεις όπως “Δημόσιες Σχέσεις σε περίοδο κρίσης”, “Βελτίωση αποτελεσματικότητας με τη χρήση νέων τεχνολογιών” ή “Ανάπτυξη και χρήση δεικτών αποδοτικότητας για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς”.

Το σεμινάριο γίνεται με την ευγενική χορηγία των Sofitel Capsis Convention Centres & Resort Hotels, Rhodes, Rodos Express, www.traveldailynews.gr . Επίσημοι αερομεταφορείς, Ολυμπιακή Αεροπορία και Aegean Airlines.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top