Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία Σημίτη – Τσοχατζόπουλου ενόψει της διυπουργικής συνάντησης για τον τουρισμό

Συνεργασία Σημίτη – Τσοχατζόπουλου ενόψει της διυπουργικής συνάντησης για τον τουρισμό

Το κύριο θέμα της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλου και του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν η αναβληθείσα διυπουργική επιτροπή για τον τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη. Όπως […]

Το κύριο θέμα της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλου και του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν η<...> αναβληθείσα διυπουργική επιτροπή για τον τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη.

Όπως τόνισε ο υπουργός, μετά τη σύσκεψη, στόχος της κυβέρνησης είναι να αναδειχθεί μια νέα πολιτική πρόταση για την οικονομία του τουρισμού τα επόμενα χρόνια. Η στρατηγική επιλογή κινείται στη λογική βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού. Ο κ. Τσοχατζόπουλος επεσήμανε ότι, μεταξύ άλλων, χρειάζονται νέα τουριστικά προϊόντα που θα συντελέσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Από την διυπουργική επιτροπή, όπως είπε ο υπουργός, θα αναδειχθεί η ανάγκη συνεργασίας των υπουργείων σε τουριστικά ζητήματα, ενώ για τον ΕΟΤ τόνισε ότι θα παραμείνει ο αποκλειστικός φορέας για την διαφήμιση και το μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος για μια ακόμα φορά επανέλαβε ότι στόχος για το 2008 είναι η προσέλκυση 20 εκατομμυρίων τουριστών στην Ελλάδα και η αύξηση της συμμετοχής του τουρισμού στο ΑΕΠ της χώρας κατά τρεις επιπλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024