Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Germanwings προβλέπει μεγάλη ανάπτυξη για το έτος 2004

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 October 2003, 00:00

Η Germanwings, η γερμανική χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, και<...>

ανακοίνωσε μεγάλη αύξηση για το 2004.

Ο Δρας Joachim Klein, γενικός διευθυντής της Germanwings, δήλωσε πρόσφατα ότι «Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του τελευταίου έτους, η Germanwings γράφει μια ιστορία αληθινής επιτυχίας. Υπάρχουν πολύ λίγες εταιρίες που αναπτύσσονται τόσο γρήγορα όσο η Germanwings. Αυτό αποδεικνύει ότι η εταιρία μας εκπληρώνει τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς.”

Με 2,4 εκατ. κρατήσεις και ένα μέσο όρο πληρότητας πάνω από 80%, η αεροπορική εταιρία έχει γίνει μία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στη Γερμανία. Με ένα ποσοστό πάνω από 20% των επιβατών, που προέρχονται από το εξωτερικό, η Germanwings εκπληρώνει τους στόχους της και στις ξένες αγορές. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι το 90% των κρατήσεων έχουν γίνει μέσω Internet.

Για το 2004, το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, η Germanwings σχεδιάζει να επεκταθεί περισσότερο, με στόχο να μεταφέρει 3 με 4 εκατ. επιβάτες και να αυξήσει τον αριθμό των προορισμών της κατά 50%. ”Με την προϋπόθεση ότι το οικονομικό περιβάλλον θα παραμείνει όπως προβλέπεται, η Germanwings σχεδιάζει την επέκτασή της στην Σκανδιναβία, στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη”, εξήγησε ο Δρας Klein.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top