Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Germanwings προβλέπει μεγάλη ανάπτυξη για το έτος 2004

Η Germanwings προβλέπει μεγάλη ανάπτυξη για το έτος 2004

Η Germanwings, η γερμανική χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, και ανακοίνωσε μεγάλη αύξηση για το 2004. Ο Δρας Joachim Klein, γενικός διευθυντής της Germanwings, δήλωσε […]

Η Germanwings, η γερμανική χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, και<...> ανακοίνωσε μεγάλη αύξηση για το 2004.

Ο Δρας Joachim Klein, γενικός διευθυντής της Germanwings, δήλωσε πρόσφατα ότι «Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του τελευταίου έτους, η Germanwings γράφει μια ιστορία αληθινής επιτυχίας. Υπάρχουν πολύ λίγες εταιρίες που αναπτύσσονται τόσο γρήγορα όσο η Germanwings. Αυτό αποδεικνύει ότι η εταιρία μας εκπληρώνει τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς.”

Με 2,4 εκατ. κρατήσεις και ένα μέσο όρο πληρότητας πάνω από 80%, η αεροπορική εταιρία έχει γίνει μία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στη Γερμανία. Με ένα ποσοστό πάνω από 20% των επιβατών, που προέρχονται από το εξωτερικό, η Germanwings εκπληρώνει τους στόχους της και στις ξένες αγορές. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι το 90% των κρατήσεων έχουν γίνει μέσω Internet.

Για το 2004, το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, η Germanwings σχεδιάζει να επεκταθεί περισσότερο, με στόχο να μεταφέρει 3 με 4 εκατ. επιβάτες και να αυξήσει τον αριθμό των προορισμών της κατά 50%. “Με την προϋπόθεση ότι το οικονομικό περιβάλλον θα παραμείνει όπως προβλέπεται, η Germanwings σχεδιάζει την επέκτασή της στην Σκανδιναβία, στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη”, εξήγησε ο Δρας Klein.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024