Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ σχεδιασμός Ολυμπιακής Ασφάλειας εξελίσσεται με επιτυχία

Ο σχεδιασμός Ολυμπιακής Ασφάλειας εξελίσσεται με επιτυχία

Ο σχεδιασμός της Ολυμπιακής Ασφάλειας καλύπτει όλη την Ελλάδα, με ειδική βαρύτητα στην πρόληψη και αποτροπή τρομοκρατικών απειλών, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οργανωμένο και ισχυρό δίκτυο πληροφοριών, ειδικό αντιτρομοκρατικό σχέδιο και σύγχρονα συστήματα…

Ο σχεδιασμός της Ολυμπιακής Ασφάλειας καλύπτει όλη την Ελλάδα, με ειδική βαρύτητα στην πρόληψη και αποτροπή τρομοκρατικών απειλών, διαθέτοντας<...> άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οργανωμένο και ισχυρό δίκτυο πληροφοριών, ειδικό αντιτρομοκρατικό σχέδιο και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Το υπουργείο τονίζει επίσης ότι ο σχεδιασμός Ολυμπιακής Ασφάλειας, ακολουθώντας απόλυτα τα χρονοδιαγράμματα, εξελίσσεται με επιτυχία και με τη σημαντική συμβολή της Ολυμπιακής Συμβουλευτικής Ομάδας (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ισραήλ).

Η επιτυχία, μέχρι σήμερα, του σχεδιασμού Ολυμπιακής Ασφάλειας αναγνωρίσθηκε επανειλημμένα από τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, καταλήγει η ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας σε έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων αναφέρεται ότι η Ελλάδα δεν είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τυχόν ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα με μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές (ιδίως αν πρόκειται για βιοχημική επίθεση) στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια έκθεση, τίθεται ζήτημα για την ασφάλεια του πόσιμου νερού των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με τις επιθεωρήσεις ελέγχου της ασφάλειας των τροφίμων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024