Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ιάπωνες επαγγελματίες στην Ελλάδα και στη 19η Philoxenia

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 November 2003, 00:00

Εκπαιδευτικό ταξίδι γνωριμίας και προώθησης της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας πραγματοποίησε από 30 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου ο EOT...

Εκπαιδευτικό ταξίδι γνωριμίας και προώθησης της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας πραγματοποίησε<...>

από 30 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου ο EOT, με τη συνεργασία της αεροπορικής εταιρίας KLM και τη συμμετοχή επαγγελματιών των περιοχών Tokyo και Osaka, Ιαπωνίας.

Οι φιλοξενούμενοί, επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη, όπου ξεναγήθηκαν και στους χώρους της τουριστικής έκθεσης Philoxenia 2003, τη Βεργίνα, τη Νάουσα, τα Μετέωρα, τους Δελφούς και την Αθήνα, έχοντας επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στο casino Θεσσαλονίκης και ν` απολαύσουν μία ιδιαίτερα προσεγμένη Ελληνική τοπική κουζίνα.

Παράλληλα, το Ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο Azmax Co. Ltd επισκέφτηκε, τον περασμένο Οκτώβριο, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, την Κρήτη, για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “Trekking-Essay Journey” το οποίο θα παρουσιασθεί τον Ιανουάριο 2004, από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι NHK.

To πρόγραμμα θα είναι αφιερωμένο στο “trekking” και στην επίσκεψη του Ιάπωνα συγγραφέα κ. Yuichi Shimpo, του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς και της όμορφης φύσης των ορεινών περιοχών και των μικρών χωριών της Κρήτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top