Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δυναμική η παρουσία της Πάτρας στην Philoxenia με βραβεία

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Νοέμβριος 2003, 00:00

Το πρώτο ειδικό βραβείο, της Helexpo, για την οργανωμένη παρουσία στην 19η Philoxenia 2003, κέρδισε το περίπτερο του Δήμου Πατρέων...

Το πρώτο ειδικό βραβείο, της Helexpo, για την οργανωμένη παρουσία στην 19η Philoxenia 2003, κέρδισε το περίπτερο<...>

του Δήμου Πατρέων το οποίο θεωρήθηκε κορυφαίο σε επίπεδο οργάνωσης, αισθητικής και εξυπηρέτησης επισκεπτών ανάμεσα σε 450 περίπου άλλα.

Η απονομή του βραβείου, έγινε από τον Πρόεδρο της Helexpo Βασίλειο Κουρτέση, στον εκθετήριο χώρο του Δήμου Πατρέων. Την τιμητική πλακέτα, που συνοδευόταν και από τιμητικό δίπλωμα παρέλαβε, ο Αντιδήμαρχος Περιφερειακής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Ε.Τ.Α.Α., Δημήτρης Πεφάνης.

Επίσης, περίπτερο του Δήμου Πατρέων επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος εξέφρασε το θαυμασμό του τόσο για την αισθητική όσο και την λειτουργική παρουσία του περιπτέρου στους χώρους του οποίου περιηγήθηκε από το Αντιδήμαρχο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Δήμου Πατρέων Δημήτρη Πεφάνη, τον οποίο και συνεχάρη. Τον Ακη Τσοχατζόπουλο συνόδευε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και μέλος του Δ.Σ., του φορέα διαχείρισης `Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006` κ. Ιωάννης Πατέλης.

Επίσης το περίπτερο της Πάτρας επισκέφθηκαν Βουλευτές από την Βόρεια Ελλάδα, καθώς και Πρεσβευτές διαφόρων χωρών (Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία κ.α.) οι οποίοι πήραν πληροφορίες για τις τουριστικές, αθλητικές και πολιτιστικές λειτουργίες και υποδομές της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top