Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Gulf Air παρουσιάζει παγκοσμίως την πρώτη ιπταμένη νταντά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Νοέμβριος 2003, 00:00

Η Gulf Air ανακοίνωσε την παρουσία εκπαιδευμένης Ιπτάμενης Νταντάς στις πτήσεις για<...>

Μπαχρέιν, Aμπου Ντάμπι, Λονδίνο και Σίδνευ, ξεκινώντας από τις 23 Νοεμβρίου 2003. Όπως είναι γνωστό, η Gulf Air σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία ξεκινά καθημερινές πτήσεις Αθήνα - Αυστραλία και αντίστροφα με ενδιάμεσο σταθμό το Μπαχρέιν ή τη Σιγκαπούρη από τις 23 Νοέμβριου 2003. Οι επιβάτες των πτήσεων της γραμμής Αθήνα - Αυστραλία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν από κοντά αυτή τη νέα υπηρεσία της Ιπτάμενης Νταντάς της Gulf Air κατά τη διάρκεια της πτήσης τους Μπαχρέιν - Αυστραλία και αντίστροφα.

Κάθε `ιπτάμενη νταντά` θα είναι ένα πλήρως καταρτισμένο μέλος του πληρώματος, με κύριο μέλημά της την εξειδικευμένη φροντίδα παιδιών έως 12 ετών που μπορεί να ταξιδεύουν με τους γονείς τους ή μόνα τους.

Τα καθήκοντα των γυναικών που θα αποτελούν τις `ιπτάμενες νταντάδες` θα είναι η  προσφορά επαγγελματικής και εξειδικευμένης φροντίδας των μικρών επιβατών από την ώρα που θα επιβιβασθούν έως και την ώρα που θα αποβιβασθούν. Μέσα στα καθήκοντά τους περιλαμβάνεται η ψυχαγωγία και βοήθεια την ώρα του φαγητού, δίνοντας  τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν το ταξίδι τους.

“Η Gulf Air δεσμεύεται να εκπλήσσει και να εντυπωσιάζει διαρκώς τους πελάτες της ανεξαρτήτως της ηλικίας τους, με την προσφορά υψίστης ποιότητας εξυπηρέτησης σε όλα τα στάδια κάθε πτήσης του δικτύου μας”, δήλωσε ο John Butler, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων της Gulf Air. “Καμία άλλη αεροπορική εταιρία  δεν έχει προχωρήσει τόσο στις υπηρεσίες της, όσο εμείς προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του συνόλου των πελατών μας. Με τη λειτουργία αυτής της μοναδικής υπηρεσίας, προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα για να κάνουμε πραγματικότητα αυτή μας τη δέσμευση.”

Καθώς οι μικροί επιβάτες θα είναι καθισμένοι στις θέσεις τους η Ιπτάμενη Νταντά, η οποία θα αναγνωρίζεται από την ειδική στολή που θα φοράει, θα εξηγεί τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, στις οποίες περιλαμβάνεται ο έλεγχος τυχόν διατροφικών αναγκών και η ψυχαγωγία των παιδιών με βιβλία και κόμικς στην Αγγλική και Αραβική γλώσσα, καθώς και με ειδικά παιδικά ψυχαγωγικά τηλεοπτικά κανάλια.

“Όλα αυτές οι ενέργειες αποτελούν κομμάτι ενός μεγαλύτερου προγράμματος για τα παιδιά, το οποίο θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Αυτή την περίοδο αναβαθμίζουμε το παιδικό μενού περιλαμβάνοντας νέες και υγιεινές εναλλακτικές προτάσεις” πρόσθεσε ο κ. Βutler. “Το γεύμα θα δίνεται στα παιδία πριν από όλους τους άλλους επιβάτες δίνοντας τη δυνατότητα στα μικρότερα παιδιά να έχουν την βοήθεια των γονιών τους, γεγονός που δίνει στους γονείς την ευκαιρία να απολαύσουν το εξαιρετικό γεύμα της Gulf Air χωρίς τις συνηθισμένες διακοπές. Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου ταξιδιού θα υπάρχουν σνακ και ποτά ειδικά για παιδιά”.

Όλο το πρόγραμμα των υπηρεσιών, γευμάτων και ψυχαγωγίας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την εμπειρία και την αξιοπιστία του Νorland College, η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στον χώρο της πολιτικής αεροπορίας. Ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα φροντίδας παιδιών αναπτύχθηκε ειδικά για τις αεροσυνοδούς της Gulf Air που θα αποτελέσουν τις Ιπτάμενες Νταντάδες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top