Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εκδήλωση γνωριμίας και σεμινάριο από το SHMS

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Νοέμβριος 2003, 00:00

Η γνωστή Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της Ελβετίας, SHMS, Swiss Hotel Management School, οργανώνει εκδήλωση γνωριμίας και<...>

σεμινάριο σχετικά με  Ξενοδοχειακές, Τουριστικές και Επιχειρησιακές Σπουδές στην Ελβετία αύριο 11 Νοεμβρίου 2003,  ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental στην Αθήνα στην αίθουσα  V.I.P.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία με αντικείμενο τον τουρισμό.

Η κ. Εύα Μερκουριάδη - Howald, υπεύθυνη του Γραφείου Υποδοχής στην Ελλάδα του SHMS, μας τόνισε ότι “η εκδήλωσε αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους ήδη εργαζόμενους στο τουρισμό, αλλά και για εκείνους που θέλουν τώρα να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο, για μια σφαιρική ενημέρωση γύρω από τις τουριστικές σπουδές του κολεγίου SHMS, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τις υψηλού επιπέδου σπουδές που παρέχει. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, η Ελβετία έχει την μεγαλύτερη παράδοση στον χώρο της φιλοξενίας, και μάλιστα των σπουδών σε αυτό τον τομέα. Οι απόφοιτοι του SHMS έχουν διεθνή αναγνώριση, και κατέχουν τις καλύτερες θέσεις στις διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, και όχι μόνο. Στην εκδήλωση μας θα παραβρίσκεται αντιπρόσωπος της σχολής, κατευθείαν από την Ελβετία, ο οποίος θα απαντήσει σε όλες τις απορίες και θα ενημερώσει πλήρως τους παρευρισκόμενους”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top