Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σε Βρυξέλλες, Λονδίνο και Αθήνα ο υπουργός τουρισμού της Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Νοέμβριος 2003, 00:00

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λιλλήκας αυτή την εβδομάδα θα επισκεφθεί τις b<.Βρυξέλλες, Λονδίνο και Αθήνα<...>

. Ήδη χθες αναχώρησε για τις Βρυξέλλες όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Συμβούλιο Υπουργών για την Ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. που γίνεται σήμερα.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο του Συμβουλίου είναι η πρόταση για νέα οδηγία που θα ρυθμίζει τις εμπορικές πρακτικές στις πωλήσεις αγαθών, με στόχο να προστατεύεται ο καταναλωτής από τις αθέμιτες πρακτικές πωλήσεων.

Στη συνέχεια ο κ. Λιλλήκας θα μεταβεί στο Λονδίνο όπου θα έχει επαφές με ανώτερα στελέχη των μεγάλων Tour Operators που οργανώνουν ταξίδια στην Κύπρο, με τους οποίους θα συζητήσει θέματα καλύτερης προβολής της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού και συνεργασίας για προσέλκυση αυξημένου τουριστικού ρεύματος.

Μετά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Λιλλήκας θα μεταβεί την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα, για να παρευρεθεί και να μιλήσει σε Ημερίδα με θέμα “Κύπρος: Κέντρο Διεθνούς Επιχειρηματικότητας και Υπηρεσιών”, που διοργανώνεται από κοινού από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Εμπορικό Κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top