Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία και για τη Ν. Ζηλανδία εξέδωσε η Αυστραλία

Ταξιδιωτική οδηγία και για τη Ν. Ζηλανδία εξέδωσε η Αυστραλία

Μετά από τις 145 ταξιδιωτικές οδηγίες που έχει ήδη εκδώσει η Αυστραλία για ισάριθμες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ήρθε και η ώρα της Ν. Ζηλανδίας, του πιο δημοφιλή προορισμού…

Μετά από τις 145 ταξιδιωτικές οδηγίες που έχει ήδη εκδώσει η Αυστραλία για ισάριθμες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ήρθε και η ώρα της<...> Ν. Ζηλανδίας, του πιο δημοφιλή προορισμού των Αυστραλών.

Είναι γεγονός ότι έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην κοινή γνώμη αυτή η απόφαση, ενώ η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας αντιμετώπισε ψύχραιμα την οδηγία και δήλωσε ότι η χώρα είναι ασφαλής. Ο Νεοζηλανδός υπουργός Τουρισμού σχολίασε πάντως πως “πιο πολλοί κινδυνεύουν οι τουρίστες που πάνε στην Αυστραλία από φίδια, αράχνες, κροκόδειλους και καρχαρίες”.

Το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Αυστραλούς που επισκέπτονται τη Νέα Ζηλανδία να προσέχουν το θέμα της ασφάλειας “γιατί ο κίνδυνος της τρομοκρατίας ελλοχεύει σε όλο τον πλανήτη” και τους προειδοποιεί ότι η χώρα αυτή είναι σεισμογενής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024