Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια1ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για τις Πωλήσεις και το Marketing

1ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για τις Πωλήσεις και το Marketing

Στις 21 και 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Sales & Marketing Forum 2003, το 1ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για τις Πωλήσεις και το Marketing, υπό την αιγίδα του Ελληνικού […]

Στις 21 και 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Sales & Marketing Forum 2003, το 1ο Διεθνές<...> Συνέδριο και Έκθεση για τις Πωλήσεις και το Marketing, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδας.

Στο σημερινό περιβάλλον του αυξανόμενου ανταγωνισμού και της οικονομικής δυσπραγίας, τα στελέχη πωλήσεων και marketing είναι αυτά που επωμίζονται το δύσκολο αλλά κρίσιμο έργο της προσέλκυσης νέων πελατών ή της διατήρησης πελατειακών σχέσεων. Πώς μπορεί το marketing να υποστηρίξει την τόνωση των πωλήσεων και αντίστοιχα πώς μπορούν οι πωλήσεις να τροφοδοτήσουν το marketing με υλικό χρήσιμο για την ανάπτυξη προϊόντων που απαντούν στις εξελισσόμενες απαιτήσεις του πελάτη και την δημιουργία επιτυχημένων στρατηγικών marketing;

Στο συνεδριακό σκέλος του forum, Έλληνες και ξένοι ειδικοί θα αναφερθούν στην
αμφίδρομη σχέση των δύο τμημάτων καθώς και σε μερικές από τις πιο σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και marketing και θα παρέχουν καθοδήγηση για την επιτυχή και αποδοτική υιοθέτησή τους. Επιπλέον, μια σειρά εταιρειών θα παρουσιαστούν ως case studies από τους ίδιους τους υπεύθυνους για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των ενεργειών marketing και πωλήσεων.

Στην παράλληλη έκθεση, επιλεγμένες εταιρίες, που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες για την υποστήριξη των ενεργειών πωλήσεων και marketing, θα παρουσιάσουν καινοτόμες προτάσεις και λύσεις στο στοχευμένο κοινό του forum: στελέχη πωλήσεων και marketing, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ΜΜΕ και διευθυντικά στελέχη που θα προσέλθουν ως επισκέπτες ή συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Το Sales & Marketing Forum διοργανώνεται από την εταιρία EuroPartners σε συνεργασία με τη Reed Exhibitions, το μεγαλύτερο διοργανωτή εκθέσεων στον κόσμο μεταξύ των οποίων κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις marketing.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024