Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κοινωνία της Πληροφορίας

Η σύγχρονη τεχνολογία εισβάλλει στον τουρισμό

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Νοέμβριος 2003, 00:00

Πέντε τεχνικά δελτία έργων συνολικού προϋπολογισμού 9,2 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε πρόσφατα στη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρηματικού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας η Γενική Γραμματεία Τουρισμού...

Πέντε τεχνικά δελτία έργων συνολικού προϋπολογισμού 9,2 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε<...>

πρόσφατα στη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρηματικού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας η Γενική Γραμματεία Τουρισμού. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος ” με την εισαγωγή των σημαντικών αυτών έργων, δημιουργείται το απαραίτητο ψηφιακό περιβάλλον το οποίο θα δώσει δυναμική ώθηση στις τουριστικές επιχειρήσεις”. Συγκεκριμένα, τα έργα που έχουν προταθεί για ένταξη είναι τα εξής:

 • Ανάπτυξη και πιλοτική λειτουργία δι-επιχειρησιακού ηλεκτρονικού εμπορίου υπηρεσιών προβολής αγροτικής και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων αγροτουρισμού, οικοτουρισμού και της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής.

 • Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική και διαχειριστική της προβολής της Ελλάδας ως Τουριστικού Προορισμού- Ανάπτυξη Συστήματος D. eM.M.S

 • Ανάπτυξη και λειτουργία forum εισαγωγής των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε) και προαγωγής της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας στον τουρισμό (e-tourism forum)

 • Διερεύνηση και συστηματοποίηση του τεχνολογικού και οργανωτικού πλαισίου ανάπτυξης του ηλεκτρονικού επιχειρείν στον τομέα του τουρισμού και του πλαισίου διαλειτουργικότητας και συμπληρωματικότητας των δράσεων που αφορούν στην εισαγωγή των Τ.Π.Ε στον τουρισμό.

 • Ανάπτυξη και λειτουργία ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος στρατηγικού σχεδιασμού του τουριστικού τομέα: δορυφόρος λογαριασμός(Δ.Λ.Τ) και παρατηρητήριο τουρισμού.

  |
 • Share |
  Σχολίασε κι εσύ...
  * Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
  * Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
  * Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
  Ads by TDN

  Μικρά & Ενδιαφέροντα

  Παρουσιάσεις Εταιριών

  Παρουσιάσεις Προϊόντων

  Οι αναγνώστες μας στο Facebook

  Αγγελίες

  Μια Φωτογραφία μιλάει

  Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

  Φωτορεπορτάζ

  Οι αναζητήσεις του Μορφέα

  Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

  ↑ top