Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ σύγχρονη τεχνολογία εισβάλλει στον τουρισμό

Η σύγχρονη τεχνολογία εισβάλλει στον τουρισμό

Πέντε τεχνικά δελτία έργων συνολικού προϋπολογισμού 9,2 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε πρόσφατα στη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρηματικού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας η Γενική Γραμματεία Τουρισμού…

Πέντε τεχνικά δελτία έργων συνολικού προϋπολογισμού 9,2 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε<...> πρόσφατα στη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρηματικού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας η Γενική Γραμματεία Τουρισμού. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος ” με την εισαγωγή των σημαντικών αυτών έργων, δημιουργείται το απαραίτητο ψηφιακό περιβάλλον το οποίο θα δώσει δυναμική ώθηση στις τουριστικές επιχειρήσεις”. Συγκεκριμένα, τα έργα που έχουν προταθεί για ένταξη είναι τα εξής:

  • Ανάπτυξη και πιλοτική λειτουργία δι-επιχειρησιακού ηλεκτρονικού εμπορίου υπηρεσιών προβολής αγροτικής και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων αγροτουρισμού, οικοτουρισμού και της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής.
  • Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική και διαχειριστική της προβολής της Ελλάδας ως Τουριστικού Προορισμού- Ανάπτυξη Συστήματος D. eM.M.S
  • Ανάπτυξη και λειτουργία forum εισαγωγής των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε) και προαγωγής της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας στον τουρισμό (e-tourism forum)
  • Διερεύνηση και συστηματοποίηση του τεχνολογικού και οργανωτικού πλαισίου ανάπτυξης του ηλεκτρονικού επιχειρείν στον τομέα του τουρισμού και του πλαισίου διαλειτουργικότητας και συμπληρωματικότητας των δράσεων που αφορούν στην εισαγωγή των Τ.Π.Ε στον τουρισμό.
  • Ανάπτυξη και λειτουργία ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος στρατηγικού σχεδιασμού του τουριστικού τομέα: δορυφόρος λογαριασμός(Δ.Λ.Τ) και παρατηρητήριο τουρισμού.
  • Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

    Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

    Ετικέτες
    29/03/2024
    28/03/2024
    27/03/2024
    26/03/2024
    22/03/2024
    21/03/2024