Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus Hellas καινοτόμησε με 2 εκδηλώσεις μέσα στον Οκτώβριο

Η Amadeus Hellas καινοτόμησε με 2 εκδηλώσεις μέσα στον Οκτώβριο

Η Amadeus Hellas γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, αφιερωμένα στην άρτια συνεργασία με τους πελάτες της και την παροχή κορυφαίας τεχνολογίας και λύσεων. Καινοτομώντας για άλλη μια φορά, […]

Η Amadeus Hellas γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, αφιερωμένα<...> στην άρτια συνεργασία με τους πελάτες της και την παροχή κορυφαίας τεχνολογίας και λύσεων.

Καινοτομώντας για άλλη μια φορά, και επιθυμώντας μια πιο άμεση επαφή με τους συνεργάτες της η Amadeus Hellas διοργάνωσε 2 εκδηλώσεις, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2003 στην Αθήνα και την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2003 στην Θεσσαλονίκη αντί της συνηθισμένης της παρουσίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού- Philoxenia 2003.

Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία Ledra Marriott και Makedonia Palace αντίστοιχα με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς σύσσωμη η τουριστική αγορά τις τίμησε με την παρουσία και το ενδιαφέρον της.

Με την ευκαιρία των 2 αυτών εκδηλώσεων, η Amadeus Hellas παρουσίασε επίσημα το σύστημα κρατήσεων της, το Amadeus Vista ενώ βραβεύτηκε και για την εκπληκτική αναπτυξιακή πορεία των 10 χρόνων της από την ανώτατη διοίκηση της Amadeus GDS. Μετά τις εκδηλώσεις ακολούθησε κοκτέιλ μέσα σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.

Με την διοργάνωση των 2 αυτών εκδηλώσεων, η Amadeus Hellas επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την δέσμευση της στην παροχή τεχνολογικών λύσεων που διευκολύνουν την επιτυχία της Τουριστικής Βιομηχανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024