Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣεμινάριο για τον αθλητισμό και τον τουρισμό από το Ινστιτούτο DSFT

Σεμινάριο για τον αθλητισμό και τον τουρισμό από το Ινστιτούτο DSFT

Με τιμώμενο πρόσωπο και κύριο ομιλητή τον πρόεδρο του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη άρχισε τις εργασίες του χθες στο Βερολίνο, παρουσία του Δημάρχου Κλάους Βόβεραιτ, το Διεθνές Σεμινάριο…

Με τιμώμενο πρόσωπο και κύριο ομιλητή τον πρόεδρο του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη άρχισε τις εργασίες του χθες στο Βερολίνο, παρουσία του Δημάρχου Κλάους Βόβεραιτ<...>, το Διεθνές Σεμινάριο για τον τουρισμό που διοργανώνει το διεθνές Ινστιτούτο DSFT.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη από την Γερμανία και την Ευρώπη στον χώρο του τουρισμού. Η Γερμανία που διοργανώνει το 2006 το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την εμπειρία από χώρες που διοργάνωσαν ανάλογα γεγονότα. Το θέμα του σεμιναρίου ήταν `Αθλητισμός και Τουρισμός – κινούν τον κόσμο`. Στα πλαίσια της εναρκτήριας ομιλίας του ο κ. Πατέλλης, ανέπτυξε και το θέμα της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων γενικότερα και ειδικότερα από τη σκοπιά του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Κατά την επίσκεψη του στο Βερολίνο ο πρόεδρος του ΕΟΤ είχε την ευκαιρία να επιβλέψει και να συνεργαστεί και με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, για την καλύτερη προετοιμασία της συμμετοχής του ΕΟΤ στην έκθεση ΙΤΒ Βερολίνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024