Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΑυτοκινητοδρόμιο προδιαγραφών Formula 1 και στην Ελλάδα

Αυτοκινητοδρόμιο προδιαγραφών Formula 1 και στην Ελλάδα

Επιτέλους, σύμφωνα με τον πρόεδρο ΕΛΠΑ κ. Βασίλη Δεσποτόπουλο, η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου προδιαγραφών Formula 1 είναι πραγματικότητα. Όπως δήλωσε, “η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων – ΕΛΠΑ με μεγάλη χαρά […]

Επιτέλους, σύμφωνα με τον πρόεδρο ΕΛΠΑ κ. Βασίλη Δεσποτόπουλο, η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου προδιαγραφών Formula 1 είναι πραγματικότητα<...>. Όπως δήλωσε, “η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων – ΕΛΠΑ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκε ότι επιτέλους από το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίθηκε παμψηφεί η παραχώρηση των 1.400 στρεμμάτων στον Ορχομενό Βοιωτίας στο ΚΕΜΑΕ (Α.Ε. – με μέλη την ΕΛΠΑ, το Δήμο Ορχομενού, τους γύρω Δήμους και τη Νομαρχία) με σκοπό τη δημιουργία αυτοκινητοδρομίου προδιαγραφών FORMULA 1.”

“Ένα όνειρο δεκαετιών παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων των Βοιωτών που με επικεφαλής τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεκδίκησαν με πείσμα και πάθος την παραχώρηση αυτή”, συνέχισε ο κ. Δεσποτόπουλος.

“Η ΕΛΠΑ ευχαριστεί όλους τους παραπάνω, καθώς και κάθε έναν που με τον τρόπο του και από τη θέση του συνέβαλε στην πραγματοποίηση του ονείρου και υπόσχεται ότι η συμπαράστασή της, στην υλοποίηση της κατασκευής της πίστας, θα είναι αμέριστη”, δήλωσε τελειώνοντας. Έτσι το πάγιο αυτό αίτημα που αποτελούσε και αίτημα του τουριστικού κόσμου γίνεται πραγματικότητα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024