Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αυτοκινητοδρόμιο προδιαγραφών Formula 1 και στην Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Νοέμβριος 2003, 00:00

Επιτέλους, σύμφωνα με τον πρόεδρο ΕΛΠΑ κ. Βασίλη Δεσποτόπουλο, η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου προδιαγραφών Formula 1 είναι πραγματικότητα<...>

. Όπως δήλωσε, “η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων - ΕΛΠΑ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκε ότι επιτέλους από το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίθηκε παμψηφεί η παραχώρηση των 1.400 στρεμμάτων στον Ορχομενό Βοιωτίας στο ΚΕΜΑΕ (Α.Ε. - με μέλη την ΕΛΠΑ, το Δήμο Ορχομενού, τους γύρω Δήμους και τη Νομαρχία) με σκοπό τη δημιουργία αυτοκινητοδρομίου προδιαγραφών FORMULA 1.”

“Ένα όνειρο δεκαετιών παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων των Βοιωτών που με επικεφαλής τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεκδίκησαν με πείσμα και πάθος την παραχώρηση αυτή”, συνέχισε ο κ. Δεσποτόπουλος.

“Η ΕΛΠΑ ευχαριστεί όλους τους παραπάνω, καθώς και κάθε έναν που με τον τρόπο του και από τη θέση του συνέβαλε στην πραγματοποίηση του ονείρου και υπόσχεται ότι η συμπαράστασή της, στην υλοποίηση της κατασκευής της πίστας, θα είναι αμέριστη”, δήλωσε τελειώνοντας. Έτσι το πάγιο αυτό αίτημα που αποτελούσε και αίτημα του τουριστικού κόσμου γίνεται πραγματικότητα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top