Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συζητήσεις για νέα αεροδρόμια και για την απελευθέρωση των πτήσεων στην Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Νοέμβριος 2003, 00:00

Η ανάπτυξη των νέων αεροδρομίων και λιμανιών, καθώς και η ελευθεροποίηση των πτήσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του<...>

Υπουργού Συγκοινωνιών & Έργων κ. Κ. Καζαμία, με την ηγεσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΥΞΕ.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων επί των σοβαρότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τουρισμός της Κύπρου και για τα αναγκαία διορθωτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αναστροφή της πτωτικής του πορείας.

Η αντιπροσωπία του ΠΑΣΥΞΕ την οποία αποτελούσαν οι κ. Χ. Λοϊζίδης - πρόεδρος, Χρ. Κοιτάζος, Α΄ αντιπρόεδρος, κ. Α. Μιχαηλίδου, Β΄ αντιπρόεδρος, Π. Θεοχάρους - Ταμίας, Π. Λεπτός Μέλος του Συμβουλίου και ο κ. Ζ. Ιωαννίδης γενικός διευθυντής του Συνδέσμου ήγειρε επίσης θέματα όπως η ολοκλήρωση του οδικού δικτύου και η αναβάθμιση και προβολή των αρχαιολογικών χώρων και της ιστορικής μας κληρονομιάς γενικότερα, όπως με τη δημιουργία Εθνικού Μουσείου και τοπικών μουσείων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ ευχαρίστησε τον έντιμο Υπουργό για τη θετική ανταπόκριση στην έκκληση του Συνδέσμου για την πραγματοποίηση της συνάντησης, καθώς επίσης για την εποικοδομητική στάση που τηρεί στα σοβαρά προβλήματα της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας και τα οποία άπτονται του υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων.

Τόσο ο υπουργός, όσο και η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ δήλωσαν την ετοιμότητά τους για έμπρακτη συμβολή για την υλοποίηση των διαφόρων έργων που διαλαμβάνονται στο Στρατηγικό Σχέδιο για τον Τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top