Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΔιευκρινίσεις για την πίστα προδιαγραφών Formula 1 του Ορχομενού

Διευκρινίσεις για την πίστα προδιαγραφών Formula 1 του Ορχομενού

Διευκρινίσεις σχετικά με την πίστα προδιαγραφών Formula 1 που είναι προγραμματισμένη να γίνει στον Ορχομενό, έδωσε ο Βασίλης Δεσποτόπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου […]

Διευκρινίσεις σχετικά με την πίστα προδιαγραφών Formula 1 που είναι προγραμματισμένη να γίνει στον Ορχομενό, έδωσε ο Βασίλης Δεσποτόπουλος<...>. Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στη Βοιωτία δεν έχει καμία σχέση με την πίστα της Πάτρας, στη Χαλανδρίτσα, για την οποία η διοίκηση της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων είναι υπέρ της κατασκευής της.

Αναλυτικά, η διευκρινιστική δήλωση του κ. Δεσποτόπουλου σχετικά με το θέμα της πίστας του Ορχομενού έχει ως εξής:

“Η ΕΛΠΑ με την ανακοίνωσή της εξέφρασε την ικανοποίησή της που επιτέλους η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στον Ορχομενό, σε έκταση που είχε παραχωρηθεί από το 1992 για την κατασκευή του, βρίσκει πάλι το δρόμο της υλοποίησής της με την παραχώρηση της έκτασης στο ΚΕΜΑΕ, πράγμα που επετεύχθη με ενέργειες όλου του λαού της Βοιωτίας με επικεφαλής τον Βοιωτό Υπουργό Επικρατείας κ. Αλ. Ακριβάκη. Σε ό,τι αφορά το αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας στη Χαλανδρίτσα η ΕΛΠΑ για μια ακόμη φορά δηλώνει ότι στήριξε και στηρίζει την κατασκευή του, δεν το συνδέει με κανένα τρόπο με το θέμα του Ορχομενού και θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την κατά το δυνατόν ταχύτερο υλοποίησή του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024