Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διευκρινίσεις για την πίστα προδιαγραφών Formula 1 του Ορχομενού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Νοέμβριος 2003, 00:00

Διευκρινίσεις σχετικά με την πίστα προδιαγραφών Formula 1 που είναι προγραμματισμένη να γίνει στον Ορχομενό, έδωσε ο Βασίλης Δεσποτόπουλος<...>

. Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στη Βοιωτία δεν έχει καμία σχέση με την πίστα της Πάτρας, στη Χαλανδρίτσα, για την οποία η διοίκηση της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων είναι υπέρ της κατασκευής της.

Αναλυτικά, η διευκρινιστική δήλωση του κ. Δεσποτόπουλου σχετικά με το θέμα της πίστας του Ορχομενού έχει ως εξής:

“Η ΕΛΠΑ με την ανακοίνωσή της εξέφρασε την ικανοποίησή της που επιτέλους η δημιουργία αυτοκινητοδρομίου στον Ορχομενό, σε έκταση που είχε παραχωρηθεί από το 1992 για την κατασκευή του, βρίσκει πάλι το δρόμο της υλοποίησής της με την παραχώρηση της έκτασης στο ΚΕΜΑΕ, πράγμα που επετεύχθη με ενέργειες όλου του λαού της Βοιωτίας με επικεφαλής τον Βοιωτό Υπουργό Επικρατείας κ. Αλ. Ακριβάκη. Σε ό,τι αφορά το αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας στη Χαλανδρίτσα η ΕΛΠΑ για μια ακόμη φορά δηλώνει ότι στήριξε και στηρίζει την κατασκευή του, δεν το συνδέει με κανένα τρόπο με το θέμα του Ορχομενού και θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την κατά το δυνατόν ταχύτερο υλοποίησή του”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top