Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ μαθητικός τουρισμός τονώνει τον τουρισμό της Δράμας

Ο μαθητικός τουρισμός τονώνει τον τουρισμό της Δράμας

Ο μαθητικός τουρισμός επιστρατεύεται για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στο Νομό Δράμας. Φορείς του Νομού προσφέρουν οικονομικά κίνητρα σε φοιτητικές και μαθητικές νεολαίες της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να επισκεφθούν […]

Ο μαθητικός τουρισμός επιστρατεύεται για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στο Νομό Δράμας<...>. Φορείς του Νομού προσφέρουν οικονομικά κίνητρα σε φοιτητικές και μαθητικές νεολαίες της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να επισκεφθούν την περιοχή.

Το σχετικό πρόγραμμα δράσης καταρτίστηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρία του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού σε συνεργασία με το επιμελητήριο και τη νομαρχιακή Επιχείρηση Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Νομού Δράμας.

Για τη δράση αυτή οι τρεις φορείς θα ενημερώσουν αναλυτικά όλες τις εμπορικές και παραγωγικές δυνάμεις του νομού Δράμας, με σκοπό την κατάρτιση καταλόγου πλαισιωμένου από επιχειρήσεις της περιοχής που προτίθενται να προσφέρουν ποσοστό έκπτωσης τουλάχιστον 25% για διαμονή-σίτιση σε όσες ομάδες φοιτητών και μαθητών άνω των δέκα ατόμων επιθυμούν να προγραμματίσουν εκδρομές στο Νομό Δράμας.

Όπως δήλωσε ο νομάρχης κ. Κων. Ευμοιρίδης, “με την πρωτοβουλία αυτή στοχεύουμε στην ανάδειξη των τουριστικών περιοχών, στην προβολή του τόπου μέσω της διαφημιστικής ανακύκλωσης των επισκεπτών και στην αύξηση της τουριστικής κίνησης προς όφελος της εντόπιας αγοράς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024