Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΗ 15η τελετή αποφοίτησης του Alpine Center

Η 15η τελετή αποφοίτησης του Alpine Center

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace, στο Καβούρι, πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2003, η δέκατη πέμπτη τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Alpine Center for Hotel & Tourism […]

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace, στο Καβούρι, πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2003, η δέκατη πέμπτη τελετή<...> αποφοίτησης των σπουδαστών του Alpine Center for Hotel & Tourism Management Studies. To Alpine Center λειτουργεί στην Ελλάδα από 1987 και είναι συνεργαζόμενο ίδρυμα με το IHTTI (International Hotel and Tourism Training Institutes), με έδρα την Ελβετία.

Η κ. Sybil Hofmann, Πρόεδρος του Alpine Center, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για το στρατηγικό όραμα του ινστιτούτου: να γίνει το Alpine Center η καλύτερη σχολή για εκείνους που στοχεύουν σε μία σταδιοδρομία στη διοίκηση Φιλοξενίας και τουρισμού.

Ένας από τούς επίσημους ομιλητές ήταν και η καθηγήτρια Gillian Slater, Αντιπρύτανης του πανεπιστημίου του Bournemouth που μίλησε για την συνεργασία του Πανεπιστημίου με το Alpine Center. Η κ. Slater απένειμε τα πτυχία BA(Hons) στους σπουδαστές και έκανε ειδική μνεία για τους τρεις σπουδαστές που αποφοίτησαν με Honours πρώτης τάξεως και στους πέντε σπουδαστές που οι διατριβές τους βαθμολογήθηκαν με Honours πρώτης τάξεως.

Ο κ. Gotthard Frick, ιδρυτής του IHTTI ευχαρίστησε τους Sybil και Eric Hofmann, ιδρυτές του Alpine Center, για την μακριά και αμοιβαία επωφελή συνεργασία αλλά και για τις συνεχείς προσπάθειές τους για ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η τουριστική βιομηχανία αντιπροσωπεύθηκε από τον κ. Ιωάννη Ευαγγέλου, πρόεδρο της HATTA και τον κ. Otmar Sorgenfrie, εκτελεστικό διευθυντή της Fondation Nestle Pro Gastronomia, της Ελβετίας. Υπογράμμισε το ρόλο των καλών ηγετών και τόνισε την ανάγκη για τη δια βίου μάθηση και την συνεχή ενημέρωση που αποτελεί χαρακτηριστικό των επιτυχημένων ανδρών και γυναικών.

Ο κ. Ιωάννης Ευαγγέλου είπε στους νέους ότι πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούν στις διεθνείς εξελίξεις και να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους. Όπως τόνισε “Η ανάγκη να προσδιοριστούν οι τάσεις και τα νέα μοντέλα ανάπτυξης του τουρισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο”. Επίσης, επισήμανε ότι είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η ανταγωνιστική φύση της τουριστικής βιομηχανίας και η ανάγκη να προσφέρουμε πάντα υψηλή σχέση προϊόντος – τιμής.

Μία ιδιαίτερη στιγμή της τελετής είναι η αναγνώριση από τους εκπροσώπους τη βιομηχανίας και τη διοίκηση της σχολής, των σπουδαστών που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις. Δεκαεννέα επιχειρήσεις-χορηγοί, που αντιπροσωπεύουν όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας, βράβευσαν τους σπουδαστές που αρίστευσαν σε τομείς όπως η Επαγγελματική Συμπεριφορά, οι Ηγετικές ικανότητες, κ.α.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024