Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝα συγκρατηθούν οι τιμές σε ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία

Να συγκρατηθούν οι τιμές σε ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία

Συστάσεις για συγκράτηση των τιμών, έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, προς τους εκπροσώπους των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004…

Συστάσεις για συγκράτηση των τιμών, έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, προς τους εκπροσώπους<...> των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σε συνάντηση που είχε χθες στο γραφείο του με τον κ. Μ. Φωκά πρόεδρο του ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, τον κ. Ι. Ευαγγέλου πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων (HATTA) τον κ. Σ. Διβάνη αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και τον κ. Γ. Καλλίγερο γραμματέα της ΠΟΞ τόνισε ότι θα πρέπει να συγκρατηθούν οι τιμές και να μην υπάρξουν φαινόμενα αισχροκέρδειας κατά την περίοδο των αγώνων.

Ο υφυπουργός υπογράμμισε τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν για τον ελληνικό τουρισμό, σε περίπτωση που παρατηρηθούν υπερτιμολογήσεις, από την δυσφήμηση που θα υπάρξει.

“Ενέργειες ου αποσκοπούν στον πρόσκαιρο πλουτισμό υπονομεύουν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται και οδηγούν σε προβλήματα, σε βάρος του συνόλου”, τόνισε.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι από την πλευρά της πολιτείας θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή φαινομένων αισχροκέρδειας, ενώ δεν θα εγκριθούν ούτε οι πίνακες με τις τιμές. “Αν παρ` ελπίδα η πρόληψη δεν αποδώσει, τότε θα υπάρξουν μέτρα”, τόνισε συμπληρώνοντας ο υφυπουργός, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024