Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δημήτρης Γεωργακόπουλος

Να συγκρατηθούν οι τιμές σε ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Δεκέμβριος 2003, 00:00

Συστάσεις για συγκράτηση των τιμών, έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, προς τους εκπροσώπους των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004...

Συστάσεις για συγκράτηση των τιμών, έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, προς τους εκπροσώπους<...>

των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σε συνάντηση που είχε χθες στο γραφείο του με τον κ. Μ. Φωκά πρόεδρο του ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, τον κ. Ι. Ευαγγέλου πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων (HATTA) τον κ. Σ. Διβάνη αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και τον κ. Γ. Καλλίγερο γραμματέα της ΠΟΞ τόνισε ότι θα πρέπει να συγκρατηθούν οι τιμές και να μην υπάρξουν φαινόμενα αισχροκέρδειας κατά την περίοδο των αγώνων.

Ο υφυπουργός υπογράμμισε τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν για τον ελληνικό τουρισμό, σε περίπτωση που παρατηρηθούν υπερτιμολογήσεις, από την δυσφήμηση που θα υπάρξει.

“Ενέργειες ου αποσκοπούν στον πρόσκαιρο πλουτισμό υπονομεύουν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται και οδηγούν σε προβλήματα, σε βάρος του συνόλου”, τόνισε.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι από την πλευρά της πολιτείας θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή φαινομένων αισχροκέρδειας, ενώ δεν θα εγκριθούν ούτε οι πίνακες με τις τιμές. “Αν παρ` ελπίδα η πρόληψη δεν αποδώσει, τότε θα υπάρξουν μέτρα”, τόνισε συμπληρώνοντας ο υφυπουργός, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top