Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςEuroPartners και Informa ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ελληνικό Συνεδριακό Τουρισμό

EuroPartners και Informa ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ελληνικό Συνεδριακό Τουρισμό

H EuroPartners, ένα από τα δυναμικότερα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων, και ο Όμιλος Informa, ο μεγαλύτερος οργανωτής επιχειρηματικών συνεδρίων στον κόσμο, ανακοινώνουν την κοινοπραξία τους για […]

H EuroPartners, ένα από τα δυναμικότερα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων, και ο Όμιλος Informa, ο μεγαλύτερος οργανωτής επιχειρηματικών συνεδρίων στον κόσμο, ανακοινώνουν<...> την κοινοπραξία τους για την από κοινού διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων. Λαμβάνοντας υπόψη την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Κύπρου και της Μάλτας, αυτή η χρονική περίοδος προσφέρεται για τη σύναψη και έναρξη μιας τέτοιας συνεργασίας.

Στόχος των δύο εταιρειών είναι η διοργάνωση υψηλής ποιότητας διεθνών επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα που θα παρέχουν στους συμμετέχοντες πολύτιμα και ουσιαστικά οφέλη ενημέρωσης, προβολής και διαπροσωπικών σχέσεων.

Η Informa διαθέτει 50 γραφεία σε 17 χώρες και ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών εντύπων. Μέσω του δικτύου αυτού και των εκδόσεών της, η Informa εξυπηρετεί τις ανάγκες για επιχειρηματική ενημέρωση πελατών σε περισσότερες από 180 χώρες. Αναλαμβάνοντας το marketing των Ελληνικών εκδηλώσεων σε διεθνές επίπεδο, η Informa θα προωθεί παράλληλα τη χώρα μας ως συνεδριακό προορισμό στο δίκτυο των συνεργατών της με σημαντικά οφέλη για τον γενικότερο Ελληνικό συνεδριακό τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024