Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέα ταξιδιωτική οδηγία για τη Σαουδική Αραβία από τις ΗΠΑ

Νέα ταξιδιωτική οδηγία για τη Σαουδική Αραβία από τις ΗΠΑ

Προειδοποίηση για πιθανές νέες επιθέσεις εναντίον Αμερικανών πολιτών ή αεροσκαφών και άλλων μέσων μεταφοράς, στην Σαουδική Αραβία ανακοίνωσαν οι αρχές των ΗΠΑ συμβουλεύοντας και πάλι τους Αμερικανούς υπηκόους να αποφύγουν […]

Προειδοποίηση για πιθανές νέες επιθέσεις εναντίον Αμερικανών πολιτών ή αεροσκαφών και άλλων μέσων μεταφοράς, στην Σαουδική Αραβία ανακοίνωσαν<...> οι αρχές των ΗΠΑ συμβουλεύοντας και πάλι τους Αμερικανούς υπηκόους να αποφύγουν να μεταβούν στη Σαουδική Αραβία.

“Η αμερικανική κυβέρνηση συνεχίζει να λαμβάνει ενδείξεις τρομοκρατικών απειλών σε βάρος αμερικανικών και δυτικών συμφερόντων, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αεροπορίας και των μέσων μεταφοράς” αναφέρει στην ιστοσελίδα του το State Department. Την Τρίτη η Ουάσινγκτον είχε προειδοποιήσει για πιθανές επιθέσεις σε συγκροτήματα κατοικιών της Σαουδικής Αραβίας όπου διαμένουν δυτικοί πολίτες, τονίζοντας ότι είχε την πληροφορία πως τουλάχιστον ένα από αυτά βρίσκεται “υπό παρακολούθηση από τρομοκράτες”. Η πρεσβεία της Βρετανίας στο Ριάντ είχε αναφέρει επίσης ότι πιστεύει πως ετοιμάζονται και άλλες βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024