Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βραβεύθηκε Έλληνας για την προσφορά του στο χώρο της Ασφάλειας

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Δεκέμβριος 2003, 00:00

Για πρώτη φορά βραβεύθηκε Έλληνας για την προσφορά του στο χώρο της Ασφάλειας<...>

. Ο μέχρι πρόσφατα Διευθυντής Ασφαλείας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κ. Παναγιώτης Τασσόπουλος, βραβεύθηκε ως ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη προσφορά στον τομέα της ασφάλειας αεροδρομίων της Διεθνούς Πολιτικής Αεροπορίας για το 2003.

Σε τελετή που έγινε πρόσφατα στο Βισμπάντεν της Γερμανίας, στο πλαίσιο της Διεθνούς Οργάνωσης Ασφαλείας, απονεμήθηκε από τον Phillip Baum, εκδότη της σημαντικότερης παγκόσμιας έκδοσης στον τομέα Ασφαλείας “Aviation Security International” στον κ. Τασσόπουλο, το βραβείο για τη μεγαλύτερη προσφορά σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της ασφάλειας αερομεταφορών, μετά από σχετική ψηφοφορία των ειδικών του τομέα αυτού.

Το βραβείο αυτό που έχει καθιερωθεί εδώ και τέσσερα χρόνια , απονεμήθηκε το 2002 στο Διοικητή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας Αερομεταφορών των Η.Π.Α. Ναύαρχο Cathal Flynn και το 2001 στο Διευθυντή Ασφαλείας της ΙΑΤΑ Brian Wall και αντικατοπτρίζει την εκτίμηση και το σεβασμό της διεθνούς αεροπορικής κοινότητας στο πρόσωπο του Έλληνα κ. Τασσόπουλου, ενός στελέχους με τεράστια πείρα τόσο στο Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ΙCAO) καθώς και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) στην οποία υπηρέτησε ως Διευθυντής Ασφαλείας επί σειρά ετών. Ο κ. Τασσόπουλος σήμερα εργάζεται ως βασικός σύμβουλος στην εταιρία PR Connexion – MediaActive η οποία ειδικεύεται στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την επικοινωνία θεμάτων ασφαλείας στην Ελλάδα.

Το καταλυτικό όμως στοιχείο για τη βράβευση του κ. Τασσόπουλου ήταν η δημιουργία του συστήματος ασφαλείας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών του οποίου υπήρξε εμπνευστής και δημιουργός και το οποίο διοίκησε και λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία μέχρι πρόσφατα αποσπώντας θετικότατες κριτικές από διεθνείς οργανισμούς αλλά και τους ειδικούς ασφαλείας αερομεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top