Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην τουριστική έκθεση Ferienmesse

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην τουριστική έκθεση Ferienmesse

Η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα στην τουριστική έκθεση Ferienmesse, που θα διεξαχθεί 15-18 Ιανουαρίου 2004 στη Βιέννη…

Η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα στην τουριστική έκθεση Ferienmesse, που θα διεξαχθεί 15-18 Ιανουαρίου 2004 στη<...> Βιέννη. Αυτό ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Reed Messe Wien κ. Jungreithmaier, παρόντος του προέδρου του ΕΟΤ Νικολάου Δημάδη, σε συνέντευξη τύπου στη Βιέννη

Στην έκθεση Ferienmesse, θα εγκαινιαστούν και παρουσιαστούν επισήμως οι νέες αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου Μessezentrum Wien Neu και αναμένονται περί τους 300 εκθέτες, ανέφερε ο κ. Jungreithmaier στους 40 περίπου δημοσιογράφους όλων των αυστριακών ΜΜΕ που κάλυπταν τη συνέντευξη.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΕΟΤ Ν. Δημάδης εστίασε στην ανεπανάληπτη προβολή της Ελλάδας το 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που πρέπει να γίνουν εφαλτήριο μιας γενικότερης τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας. Ο πρόεδρος του ΕΟΤ επεσήμανε την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην Ελλάδα σε έργα υποδομών, για την κυκλοφοριακή κίνηση με το νέο αεροδρόμιο της Αθήνας, την επέκταση του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, το μετρό, την Αττική Οδό, το τραμ και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου.

Επίσης τόνισε, ότι η Ελλάδα έχει τις πλέον σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και σημείωσε πως, σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις με την αύξηση κατά 5.000 των κλινών στην πρωτεύουσα, με επενδύσεις σε μονάδες των Ολυμπιακών πόλεων της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Βόλου και του Ηρακλείου και τη διάθεση αρκετών ιδιωτικών κατοικιών για τις ανάγκες του 2004, η Ελλάδα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τη νέα χρονιά σίγουρη για την επιτυχή πραγματοποίηση του κορυφαίου γεγονότος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024