Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΣημαντική η ελληνική παρουσία στον τουρισμό της Βουλγαρίας

Σημαντική η ελληνική παρουσία στον τουρισμό της Βουλγαρίας

Σημαντική είναι η συμμετοχή των Ελλήνων ταξιδιωτών στην ανάπτυξη του τουρισμού στην γειτονική Βουλγαρία

Σημαντική είναι η συμμετοχή των Ελλήνων ταξιδιωτών στην ανάπτυξη του τουρισμού στην γειτονική Βουλγαρία. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Οικονομίας της Βουλγαρίας Δημήταρ Χατζινικόλοφ αρμόδιος για θέματα τουρισμού “οι Έλληνες είναι οι πλέον πολυάριθμοι τουρίστες στη Βουλγαρία μετά τους Γερμανούς”.

Τριακόσιοι πενήντα χιλιάδες Έλληνες τουρίστες επισκέφτηκαν φέτος τη Βουλγαρία ενώ η αναμενόμενη τουριστική κίνηση από την Ελλάδα για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές πιθανώς θα έχει σαν συνέπεια σημαντική αύξηση του αριθμού αυτού, ανακοίνωσε ο κ. Χατζινικόλοφ ο οποίος, στο πλαίσιο των εγκαινίων του χιονοδρομικού κέντρου `Μπόροβετς` (Πευκοχώρι) στο βουνό Ρίλα εξήντα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σόφιας, εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση από την δυναμική ανάπτυξη των ελληνοβουλγαρικών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024