Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην μάχη κατά των τρομοκρατών και η Σιγκαπούρη με ένοπλους φρουρούς

Στην μάχη κατά των τρομοκρατών και η Σιγκαπούρη με ένοπλους φρουρούς

Η Σιγκαπούρη ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το δίκτυο ενόπλων φρουρών στις πτήσεις της, θα αναπτύξει μία ασπίδα κατά των πυραύλων και θα πιέσει τις τοπικές κυβερνήσεις να μοιρασθούν το κόστος […]

Η Σιγκαπούρη ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το δίκτυο ενόπλων φρουρών στις πτήσεις της, θα αναπτύξει μία ασπίδα κατά των πυραύλων και θα<...> πιέσει τις τοπικές κυβερνήσεις να μοιρασθούν το κόστος της μάχης κατά της τρομοκρατίας στα αεροσκάφη, σύμφωνα με ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος.

“Η απειλή είναι υπαρκτή, η απειλή είναι επείγουσα, η απειλή είναι σοβαρή”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τόνι Ταν. Προκειμένου να εξασφαλίσει υποστήριξη σε αυτήν τη στρατηγική, ο Ταν θα έχει συναντήσεις με ομολόγους του από τις χώρες της Συνεργασίας των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN). Όπως τόνισε, η Σιγκαπούρη επιθυμεί οι υπουργοί που θα συμμετέχουν σε μία διακυβερνητική σύνοδο για την ασφάλεια, την επόμενη εβδομάδα στη Μπανγκόκ, να συζητήσουν το ζήτημα αυτό, τουλάχιστον στις βασικές γραμμές του. Η Σιγκαπούρη θα συνεργασθεί με άλλες κυβερνήσεις προκειμένου να αναπτυχθεί μια προστασία των επιβατικών πτήσεων κατά των πυραύλων εδάφους-αέρος και θα ζητήσει από τις κυβερνήσεις της περιοχής να μοιρασθούν το κόστος της προστασίας των πτήσεων με τις αεροπορικές εταιρίες, τόνισε ο ίδιος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024