Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΤο πρώτο ελληνικό επιστημονικό τουριστικό περιοδικό είναι πλέον γεγονός

Το πρώτο ελληνικό επιστημονικό τουριστικό περιοδικό είναι πλέον γεγονός

Η πρωτοβουλία της έκδοσης του πρώτου ελληνικού επιστημονικού τουριστικού περιοδικού ανήκει στην “Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών & Μελετών” (Α.Τ.Ε.Μ.), η οποία πρόσφατα παρουσίασε την έκδοση που θα έχει τίτλο Τουριστική Επιστημονική […]

Η πρωτοβουλία της έκδοσης του πρώτου ελληνικού επιστημονικού τουριστικού περιοδικού ανήκει<...> στην “Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών & Μελετών” (Α.Τ.Ε.Μ.), η οποία πρόσφατα παρουσίασε την έκδοση που θα έχει τίτλο Τουριστική Επιστημονική Επιθεώρηση (Tourist Scientific Review) και επίσημα.

Τα δικαιώματα της έντυπης μορφής έχει εξασφαλίσει ο εκδοτικός οίκος Interbooks και της ηλεκτρονικής μορφής η ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα TravelDailyNews.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της ΑΤΕΜ, κ. Μάριος Βασιλόπουλος που εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ΑΤΕΜ έδωσε την αιγίδα της, ο διευθυντής της, καθηγητής Περικλής Λύτρας, που εξήγησε τη σκοπιμότητα και τις προοπτικές της έκδοσης, ο εκδότης, κ. Στάθης Νικητόπουλος, που αναφέρθηκε στην έντυπη μορφή της, η κ. Βίκυ Καραντζαβέλου, η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική μορφή της και ο Επίκουρος καθηγητής και μέλος της Συντακτικής Επιτροπής, κ. Κ. Κραβαρίτης, που παρουσίασε τα δεδομένα συμμετοχής στην έκδοση.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι τέτοιας μορφής εκδόσεις κυκλοφορούν σε πολλές χώρες και γλώσσες και η έκδοσή της στην Ελλάδα, αποτελεί κορυφαίο τουριστικό γεγονός. Η Τουριστική Επιστημονική Θεώρηση, που θα κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο σε τόμο (Οκτώβριο και Απρίλιο), αφορά όλους του κλάδους που ενδιαφέρουν τον τουρισμό. Στην Επιστημονική Επιτροπή Κριτών του συμμετέχουν όλα τα σημαντικά ονόματα του επιστημονικού τουρισμού στην Ελλάδα από τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και εκδίδεται ως περιοδικό κύρους με “τυφλό σύστημα κριτών”.

Η έντυπη μορφή διατίθεται μέσω των εκδόσεων Interbooks και η ηλεκτρονική μορφή μέσω των κόμβων www.traveldailynews.gr και www.traveldailynews.com.

Η έκδοση είναι ανοικτή στον καθένα, αρκεί να πληροί τις προϋποθέσεις συγγραφής, που αναφέρονται σ΄ αυτήν και έχει ιδιαίτερα προσιτή τιμή για το κοινό και ακόμη περισσότερο για φοιτητές και φοιτήτριες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024