Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤουριστικά οφέλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες περιμένει η Βουλγαρία

Τουριστικά οφέλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες περιμένει η Βουλγαρία

“Η Ολυμπιάδα των Αθηνών φέρνει όχι μόνο την Ελλάδα, άλλα και όλα τα Βαλκάνια, στο επίκεντρο του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος. Για τη Βουλγαρία το κορυφαίο αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός […]

“Η Ολυμπιάδα των Αθηνών φέρνει όχι μόνο την Ελλάδα, άλλα και όλα τα Βαλκάνια, στο επίκεντρο του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος<...>. Για τη Βουλγαρία το κορυφαίο αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός είναι ευκαιρία να προβάλει τον καλύτερο της εαυτό σαν χώρα αναψυχής με πλούσια ιστορική κληρονομιά”, δήλωσε χθες η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Λίντια Σούλεβα, στην ομιλία της στα εγκαίνια της τρίτης διεθνούς διάσκεψης επαγγελματιών τουρισμού, με θέμα “Η Βουλγαρία: χώρα του ονείρου”.

Περισσότερες από έξι χιλιάδες ερωτήσεις για τις δυνατότητες η Βουλγαρία να γίνει τόπος προετοιμασίας ξένων αθλητών και ομάδων που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι αρμόδιες αρχές της χώρας. Αυτό ανακοίνωσε από την πλευρά του ο υπουργός Νεολαίας και Τουρισμού, Βασίλ Ιβανόφ, ο οποίος αναφέρθηκε με την αφορμή αυτή στον δυναμικό διάλογο μεταξύ Σόφιας και Αθηνών, για την ανάπτυξη της συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Το πρώτο δεκάμηνο του 2003, η Βουλγαρία υποδέχθηκε 3.500.000 τουρίστες. Αναμένεται τα έσοδα να ξεπεράσουν ένα δισεκατομμύριο πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε ο αρμόδιος για τον τουρισμό υφυπουργός Οικονομίας, Δ. Χατζινικόλοφ. Μετά τους Γερμανούς, οι Έλληνες είναι οι δεύτεροι σε αριθμό επισκέπτες της Βουλγαρίας σε ταξίδια αναψυχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024