Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣτο `πορτοκαλί` οκτώ αεροδρόμια και άλλα νευραλγικά σημεία των ΗΠΑ

Στο `πορτοκαλί` οκτώ αεροδρόμια και άλλα νευραλγικά σημεία των ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν την μείωση του επιπέδου συναγερμού για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων στην χώρα από `πολύ αυξημένο` (πορτοκαλί) σε `αυξημένο` (κίτρινο), διατηρούν ιδιαίτερα αυξημένο βαθμό, […]

Παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν την μείωση του επιπέδου συναγερμού για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων στην χώρα από<...> `πολύ αυξημένο` (πορτοκαλί) σε `αυξημένο` (κίτρινο), διατηρούν ιδιαίτερα αυξημένο βαθμό, δηλ. το πορτοκαλί σε οκτώ αεροδρόμια και άλλα νευραλγικά σημεία που δεν προσδιορίζονται, αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Σύμφωνα με την Washington Post τα αεροδρόμια αυτά είναι της Ουάσινγκτον, της Νέας Υόρκης, του Λος Αντζελες και του Λας Βέγκας, ενώ η USA Today η οποία επικαλείται επίσης μη κατονομαζόμενες πηγές, τονίζει ότι όχι μόνον στα αεροδρόμια των τεσσάρων αυτών μεγαλουπόλεων αλλά και στις ίδιες τις πόλεις θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς επίσης και σε ορισμένα φράγματα, σε γέφυρες και σε χημικά εργοστάσια της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024