Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Athens CVB

Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Επισκεπτών Ολυμπιακών Αγώνων

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Ιανουάριος 2004, 00:00

Το Athens CVB, συγχρόνως με το ξεκίνημα των δραστηριοτήτων του, απεφάσισε να λειτουργήσει ένα "Γραφείο Επισκεπτών Ολυμπιακών Αγώνων", με σκοπό την εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα έλθουν στην Αττική, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004...

Το Athens CVB, συγχρόνως με το ξεκίνημα των δραστηριοτήτων του, απεφάσισε να λειτουργήσει ένα “Γραφείο Επισκεπτών Ολυμπιακών Αγώνων”, με σκοπό<...>

την εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα έλθουν στην Αττική, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Οι λόγοι της ίδρυσης αυτού του Γραφείου, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του HATTA, ενός από τους τέσσερις τουριστικούς φορείς που δημιούργησαν το Athens CVB, είναι το πρόβλημα, με την συνεπακόλουθη δυσφήμιση, που υφίσταται ο τουρισμός της Αττικής, εξαιτίας των δυσκολιών εύρεσης καταλυμάτων που αντιμετωπίζουν πολλοί ξένοι που θέλουν να επισκεφτούν την Αττική με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Το νεοσύστατο Athens CVB έχει αναλάβει την ευθύνη ίδρυσης και λειτουργίας αυτού του γραφείου ως την 31/08/2004.

Το “Γραφείο Επισκεπτών Ολυμπιακών Αγώνων” θα έχει σαν σκοπό, αφού μέσω έρευνας καταγράψει τα διαθέσιμα καταλύματα, στη συνέχεια να κατευθύνει προς αυτά, την ζήτηση επισκεπτών για καταλύματα κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Η εξυπηρέτηση της ζήτησης και των επισκεπτών είναι ένα σημαντικό θέμα για την ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία των αγώνων, ενώ αντίθετα η μη εξυπηρέτηση τους, παράγει σημαντική δυσφήμιση για τη χώρα μας και τον τουρισμό της, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.

Το “Γραφείο Επισκεπτών Ολυμπιακών Αγώνων” θα συγκροτήσει βάση δεδομένων με τα διαθέσιμα δωμάτια, όχι μόνο στη Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, και συγχρόνως θα στέλνει στοιχεία, ανάλογα με το αίτημα για παροχή καταλύματος, σε όποιον απευθύνεται στο γραφείο επισκεπτών, είτε Γραφεία Ταξιδίων, είτε επισκέπτες, προτρέποντάς τους να έλθουν σε απευθείας επαφή με το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα.

Τα `requests` ενδιαφερομένων πελατών που θα φθάνουν στο “Γραφείο Επισκεπτών Ολυμπιακών Αγώνων”, θα προωθούνται στα ενδιαφερόμενα και διαθέσιμα ξενοδοχεία. Τα ξενοδοχεία θα διεκπεραιώνουν στη συνέχεια την κράτηση χωρίς άλλη εμπλοκή του γραφείου επισκεπτών. Το γραφείο επισκεπτών θα λειτουργήσει απόλυτα αφιλοκερδώς, προσφέροντάς τις υπηρεσίες του χωρίς κανένα κόστος για τους εξυπηρετούμενους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top