Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛύση υποσχέθηκε ο Μποτόπουλος στα προβλήματα των ενοικιαζομένων δωματίων

Λύση υποσχέθηκε ο Μποτόπουλος στα προβλήματα των ενοικιαζομένων δωματίων

Σε συνάντηση που είχε ο γ.γ. τουρισμού του υπουργείου Ανάπτυξης Κ. Μποτόπουλος με τον πρόεδρο του ΣΕΕΔΔΕ, Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος, κ. Πολυκράτη Στέλιου φάνηκε από την πλευρά […]

Σε συνάντηση που είχε ο γ.γ. τουρισμού του υπουργείου Ανάπτυξης Κ. Μποτόπουλος με τον πρόεδρο του ΣΕΕΔΔΕ,<...> Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος, κ. Πολυκράτη Στέλιου φάνηκε από την πλευρά του γενικού γραμματέα μεγάλη κατανόηση για τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων και υποσχέθηκε ότι θα δώσει άμεση λύση στα παρακάτω προβλήματα.

  • Έκδοση εγκυκλίου ότι όλα τα ειδικά σήματα λειτουργίας, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης θα ισχύουν βάσει του Ν. 3190/2003 μέχρι 30-4-2004.
  • Η κατάταξη των καταλυμάτων μας σε κατηγορίες κλειδιών θα πραγματοποιηθεί βάσει του ίδιου νόμου με απλές διαδικασίες και σύμφωνα με τα άρθρα 2 και 3 του προεδρικού διατάγματος 337/2000 και συγκεκριμένα ως εξής: Α. υποβολή από τον επιχειρηματία υπεύθυνης δήλωσης που θα συνοδεύεται από πίνακες αξιολόγησης όπου θα υπογράφει ο ιδιοκτήτης και διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας ή τεχνολόγος μηχανικός. Β. υποβολή σε φωτοτυπία εν ισχύ πιστοποιητικού πυρασφάλειας Γ. όπου απαιτείται, φωτοτυπία του εν ισχύ ειδικού σήματος λειτουργίας σε συνάρτηση φυσικά με την απόφαση της εγκυκλίου της ως άνω παραγράφου 1.
  • Υπόσχεση ότι σε περιφέρειες που υπάρχουν έντονα προβλήματα χορήγησης των ειδικών σημάτων όπως στις Κυκλάδες, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις εντός του Φεβρουαρίου με την παρουσία του γ.γ. τουρισμού και των αρμόδιων συνδικαλιστικών φορέων.
  • Aμεση υποβολή πρότασης από τη γ.γ. τουρισμού του υπουργείου Ανάπτυξης προς το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ειδική υπηρεσία διαχείρισης επιχειρησιακού προγράμματος ΚτΠ, για την ανάπτυξη και λειτουργία διεπιχειρησιακής πλατφόρμας κρατήσεων καταλυμάτων (On line tourism business) με τελικό δικαιούχο την ΣΕΕΔΔΕ στο πλαίσιο της πράξης 3.1.4.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024