Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος

Λύση υποσχέθηκε ο Μποτόπουλος στα προβλήματα των ενοικιαζομένων δωματίων

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Ιανουάριος 2004, 00:00

Σε συνάντηση που είχε ο γ.γ. τουρισμού του υπουργείου Ανάπτυξης Κ. Μποτόπουλος με τον πρόεδρο του ΣΕΕΔΔΕ,<...>

Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος, κ. Πολυκράτη Στέλιου φάνηκε από την πλευρά του γενικού γραμματέα μεγάλη κατανόηση για τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων και υποσχέθηκε ότι θα δώσει άμεση λύση στα παρακάτω προβλήματα.

  • Έκδοση εγκυκλίου ότι όλα τα ειδικά σήματα λειτουργίας, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης θα ισχύουν βάσει του Ν. 3190/2003 μέχρι 30-4-2004.
  • Η κατάταξη των καταλυμάτων μας σε κατηγορίες κλειδιών θα πραγματοποιηθεί βάσει του ίδιου νόμου με απλές διαδικασίες και σύμφωνα με τα άρθρα 2 και 3 του προεδρικού διατάγματος 337/2000 και συγκεκριμένα ως εξής: Α. υποβολή από τον επιχειρηματία υπεύθυνης δήλωσης που θα συνοδεύεται από πίνακες αξιολόγησης όπου θα υπογράφει ο ιδιοκτήτης και διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας ή τεχνολόγος μηχανικός. Β. υποβολή σε φωτοτυπία εν ισχύ πιστοποιητικού πυρασφάλειας Γ. όπου απαιτείται, φωτοτυπία του εν ισχύ ειδικού σήματος λειτουργίας σε συνάρτηση φυσικά με την απόφαση της εγκυκλίου της ως άνω παραγράφου 1.
  • Υπόσχεση ότι σε περιφέρειες που υπάρχουν έντονα προβλήματα χορήγησης των ειδικών σημάτων όπως στις Κυκλάδες, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις εντός του Φεβρουαρίου με την παρουσία του γ.γ. τουρισμού και των αρμόδιων συνδικαλιστικών φορέων.
  • Aμεση υποβολή πρότασης από τη γ.γ. τουρισμού του υπουργείου Ανάπτυξης προς το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ειδική υπηρεσία διαχείρισης επιχειρησιακού προγράμματος ΚτΠ, για την ανάπτυξη και λειτουργία διεπιχειρησιακής πλατφόρμας κρατήσεων καταλυμάτων (On line tourism business) με τελικό δικαιούχο την ΣΕΕΔΔΕ στο πλαίσιο της πράξης 3.1.4.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top