Τελευταία νέα
ΑρχικήΚαι τρίτο Highspeed Ferry από την Minoan Lines

Και τρίτο Highspeed Ferry από την Minoan Lines

Η ναυτιλιακή εταιρία Minoan Lines ανακοίνωσε την παραγγελία ενός νέου Highspeed Ferry στα ναυπηγεία της Samsung. Το νέο αυτό Highspeeed Ferry είναι το τρίτο που παραγγέλνει η εταιρία στα παραπάνω […]

Η ναυτιλιακή εταιρία Minoan Lines<.> ανακοίνωσε την παραγγελία ενός νέου Highspeed Ferry στα ναυπηγεία της Samsung. Το νέο αυτό Highspeeed Ferry είναι το τρίτο που παραγγέλνει η εταιρία στα παραπάνω ναυπηγεία, πράγμα που της δίνει τη δυνατότητα για άμεση υλοποίηση της αδείας σκοπιμότητας, που ήδη της έχει εγκρίνει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για τη γραμμή Πειραιά-Χανιά.
Η έναρξη του δρομολογίου του πλοίου έχει καθοριστεί για τον Μάιο του 2001. Το πλοίο έχει δυνατότητα μεταφοράς 1.500 επιβατών, και 1.000 αυτοκινήτων ή 150 φορτηγών. Η μέγιστη ταχύτητα του θα είναι 30 κόμβοι και θα διαθέτει δύο πισίνες, εστιατόριο, 3 bars, home cinema, και θα είναι πλήρως κλιματιζόμενο, φθάνοντας τη διάρκεια του ταξιδιού Πειραιά – Χανιά στις 5 ώρες.
Επίσης, η Minoan Lines ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη μόλις το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προκαλέσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών στις γραμμές Δωδεκανήσου, να εκδηλώσει άμεσο ενδιαφέρον για την δρομολόγηση δύο νεότευκτων πλοίων, από τα πλοία που έχει ήδη προς ναυπήγηση παραγγείλει με διαμορφούμενες επιλογές της στα ναυπηγεία Finacantieri Ιταλίας και Samsung Κορέας.
Επιπλέον, για την άμεση εξυπηρέτηση των συγκοινωνιακών αναγκών της γραμμής Δωδεκανήσου, η Minoan Lines είναι σε θέση να δρομολογήσει άμεσα τα πλοία της Φαίδρα και Δαίδαλος, που εξυπηρετούν σήμερα της γραμμή Βενετίας, μέχρι την παραλαβή των νεότευκτων πλοίων της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024