Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεργασία του WTTC με την Arabian Travel Market

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιανουάριος 2004, 00:00

Η τουριστική έκθεση Arabian Travel Market που διοργανώνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το World Travel & Tourism Council (WTTC) ήρθαν<...>

σε συμφωνία marketing για την κοινή προώθηση των εκδηλώσεων τους.

Το WTTC διοργανώνει φέτος το 4ο Global Travel & Tourism Summit στην πόλη Ντόχα του Κατάρ από τις 1-3 Μαΐου, ενώ η Arabian Travel Market διοργανώνεται στον Ντουμπάι στο Dubai World Trade Centre από τις 4-7 Μαΐου του 2004

Σύμφωνα με τον Matt Thompson, διευθυντή της Reed Travel Exhibitions (RTE), που διοργανώνει την Arabian Travel Market, “η συνεργία που προκύπτει από τις δύο αυτές εκδηλώσεις είναι πολύ μεγάλη. Η διοργάνωση του WTTC αποτελεί ένα σημείο συνάντησης των υψηλότερων στελεχών της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, και μαζί με την Arabian Travel Market θα συγκεντρωθεί στην περιοχή του Κόλπου τον προσεχή Μάιο το παγκόσμιο ενδιαφέρον του τουρισμού”.

Στο 4ο Global Travel & Tourism Summit θα παραβρεθούν πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι τουριστικών επιχειρήσεων, περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι, και διάφοροι κυβερνητικοί εκπρόσωποι. Οι ομιλίες θα εστιάσουν στο μέλλον του τουρισμού, ενώ θα υπάρξει συζητήσει μεταξύ των πάνελ και των συνέδρων. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ξενάγηση στους χώρους του γκολφ στην Ντόχα.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου από το easy Group, ο κ. Akbar Al Baker διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, ο κ. Edouard Ettedgui διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mandarin Oriental Hotel, και ο Δρας Michael Frenzel πρόεδρος της TUI AG.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top