Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στις διεθνείς εκθέσεις Ολλανδίας και Αυστρίας

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Ιανουάριος 2004, 00:00

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (ΑΜΘ), συνεχίζοντας την υλοποίηση του έργου της τουριστικής της προβολής, συμμετείχε στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στην Ολλανδία και την Αυστρία...

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (ΑΜΘ), συνεχίζοντας την υλοποίηση του έργου της τουριστικής της προβολής, συμμετείχε<...>

στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στην Ολλανδία και την Αυστρία. Εκπρόσωποι των πέντε νομαρχιακών διαμερισμάτων και της Περιφέρειας ΑΜΘ παραβρέθηκαν στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, δίνοντας για ακόμη μια φορά το παρόν στην έκθεση `Vakantiebeurs 2004`.

Η ολλανδική αγορά είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της ΑΜΘ στον τομέα του τουρισμού, καθώς από το Μάιο του 2003 εγκαινιάστηκε η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αμστερνταμ - Αλεξανδρούπολης. Η συμμετοχή στην έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό τη `στέγη` του ΕΟΤ μαζί με 27 ακόμη ελληνικές αντιπροσωπείες, έχοντας τη συμπαράσταση του διευθυντή ΕΟΤ Ολλανδίας Σάκη Ιωαννίδη. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους της Ολλανδίας με στόχο τη συνεργασία για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής ΑΜΘ.

Παράλληλα, στις 15-18 Ιανουαρίου αντίστοιχη αποστολή της Περιφέρειας συμμετείχε στην τουριστική έκθεση `Ferien 2004` στη Βιέννη. Στην συγκεκριμένη έκθεση η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα και η Περιφέρεια ΑΜΘ μια από τις 14 περιοχές που συμμετείχαν ενιαία ως συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ Αυστρίας. Παρά τη διεθνή οικονομική κρίση που επηρεάζει άμεσα και τον τουριστικό κλάδο, τα μηνύματα για την Περιφέρεια ΑΜΘ είναι αισιόδοξα. Η τουριστική ζήτηση για την περιοχή ως νέο προορισμό για τους Ευρωπαίους τουρίστες, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά συγκριτικά με άλλους προορισμούς. Η Olympia Travel, η ολλανδική εταιρία που δρομολογεί τις ναυλωμένες πτήσεις στην Περιφέρεια ΑΜΘ, αναμένει διπλασιασμό των πωλήσεων για το 2004, ενώ εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και από την Polyplan Nt που θα επισκεφθεί την Περιφέρεια για δημιουργία νέου τουριστικού πακέτου, απευθυνόμενου στην ολλανδική αγορά. Το τουριστικό πρακτορείο Neckermann-Thomas Cook συμπεριέλαβε ήδη για φέτος στον κατάλογο του για την αγορά της Αυστρίας, μέρος των ορεινών διαδρομών της Περιφέρειας. Ακόμη έχει οριστικοποιηθεί η αεροπορική σύνδεση με εβδομαδιαία ναυλωμένη πτήση Στουτγκάρδη - Αλεξανδρούπολη, από τον ερχόμενο Μάιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top