Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠροχωρά η δημιουργία περιφερειακού γραφείου του Eurocontrοl στην Κύπρο

Προχωρά η δημιουργία περιφερειακού γραφείου του Eurocontrοl στην Κύπρο

Την πεποίθηση ότι η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, εξέφρασε ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol) Gerhard Stadler ύστερα από […]

Την πεποίθηση ότι η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, εξέφρασε ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού<...> για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol) Gerhard Stadler ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου Κίκη Καζαμία.

Ο κ. Stadler βρίσκεται στην Κύπρο με στόχο να συμφωνηθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία περιφερειακού γραφείου του Eurocontrοl στην Κύπρο για θέματα διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας και συνεργασίας στον τομέα της Πολιτικής Αεροπορίας μεταξύ Κύπρου και των γειτονικών της χωρών, Αιγύπτου, Λιβάνου, Συρίας και Ιορδανίας.

Ήδη οι Γενικοί Διευθυντές Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου, Ιορδανίας, Συρίας, Λιβάνου και Αιγύπτου συναντήθηκαν στη Λευκωσία για την επίτευξη συμφωνίας των πέντε χωρών και του Eurocontrοl για τη λειτουργία περιφερειακού γραφείου για θέματα που αφορούν τη διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας με την ονομασία European East Air Traffic Coordination Mechanism (EMAC).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024