Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςQatar Airways: Γρήγορη ανάπτυξη αριθμού αεροσκαφών και προορισμών

Qatar Airways: Γρήγορη ανάπτυξη αριθμού αεροσκαφών και προορισμών

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – WTI – ΙΝΔΙΑ: Νέους προορισμούς και νέα αεροσκάφη έχει προγραμματίσει η Qatar Airways για το 2004, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης World travel India (WTI) […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – WTI – ΙΝΔΙΑ: Νέους προορισμούς και νέα αεροσκάφη έχει προγραμματίσει η Qatar Airways για το 2004, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης World travel India (WTI) 2004. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2004, η Qatar Airways θα αυξήσει το στόλο της κατά δεκατρία νέα αεροπλάνα Airbus φτάνοντας έτσι τα 38 αεροπλάνα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στόχος είναι η εταιρεία να διαθέτει 52 αεροπλάνα τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτή τη χρονιά η Qatar Airways έκανε την μεγαλύτερη επένδυση στο στόλο της. Το συμβόλαιο με την Airbus που υπογράψαμε φτάνει τα 5,1 δις δολάρια και προβλέπει 34 επιπλέον αεροπλάνα, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker.

Αυτή η μεγάλη ανάπτυξη είναι πρωτόγνωρη στην αεροπορική βιομηχανία και αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι είμαστε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Η παράδοση των νέων αεροσκαφών μας, όχι μόνο θα είναι για μας μια ιστορική στιγμή, αλλά θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσθέσουμε νέους προορισμούς και να αναπτύξουμε τα δρομολόγια μας στους ήδη υπάρχοντες, συνέχισε. Σχετικά με τους νέους προορισμούς, η Qatar Airways προγραμμάτισε πτήσεις για τη Ζυρίχη, την Κωνσταντινούπολή, το Λούξορ και την Καμπούλ.

Την περασμένη χρονιά ήδη η Qatar Airways πρόσθεσε 10 προορισμούς φτάνοντας έτσι τους 48. Ο στόχος είναι, σύμφωνα με τον κ. Al Baker οι προορισμοί να ξεπεράσουν τους 60 μέχρι το τέλος του 2004. Επίσης σε μια προσπάθεια να υποστηριχτεί ο τουρισμός στην Ινδία η Qatar Airways πρόσθεσε εννέα επιπλέον πτήσεις προς την Ινδία, έχοντας έτσι καθημερινές πτήσεις προς την Mumbai, το Cochi, την Hyderabad, και το Trivandrum.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024