Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Qatar Airways: Γρήγορη ανάπτυξη αριθμού αεροσκαφών και προορισμών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Φεβρουάριος 2004, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - WTI - ΙΝΔΙΑ: Νέους προορισμούς και νέα αεροσκάφη έχει προγραμματίσει η Qatar Airways για το 2004, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης World travel India (WTI) 2004. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2004, η Qatar Airways θα αυξήσει το στόλο της κατά δεκατρία νέα αεροπλάνα Airbus φτάνοντας έτσι τα 38 αεροπλάνα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στόχος είναι η εταιρεία να διαθέτει 52 αεροπλάνα τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτή τη χρονιά η Qatar Airways έκανε την μεγαλύτερη επένδυση στο στόλο της. Το συμβόλαιο με την Airbus που υπογράψαμε φτάνει τα 5,1 δις δολάρια και προβλέπει 34 επιπλέον αεροπλάνα, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker.
Αυτή η μεγάλη ανάπτυξη είναι πρωτόγνωρη στην αεροπορική βιομηχανία και αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι είμαστε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Η παράδοση των νέων αεροσκαφών μας, όχι μόνο θα είναι για μας μια ιστορική στιγμή, αλλά θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσθέσουμε νέους προορισμούς και να αναπτύξουμε τα δρομολόγια μας στους ήδη υπάρχοντες, συνέχισε. Σχετικά με τους νέους προορισμούς, η Qatar Airways προγραμμάτισε πτήσεις για τη Ζυρίχη, την Κωνσταντινούπολή, το Λούξορ και την Καμπούλ.

Την περασμένη χρονιά ήδη η Qatar Airways πρόσθεσε 10 προορισμούς φτάνοντας έτσι τους 48. Ο στόχος είναι, σύμφωνα με τον κ. Al Baker οι προορισμοί να ξεπεράσουν τους 60 μέχρι το τέλος του 2004. Επίσης σε μια προσπάθεια να υποστηριχτεί ο τουρισμός στην Ινδία η Qatar Airways πρόσθεσε  εννέα επιπλέον πτήσεις προς την Ινδία, έχοντας έτσι καθημερινές πτήσεις προς την Mumbai, το Cochi, την Hyderabad, και το Trivandrum.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top