Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με υψηλές πληρότητες ξεκίνησε το 2004 η Germanwings

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 February 2004, 00:00

Η καινούργια χρονιά του 2004 άρχισε με ικανοποιητικά αποτελέσματα για την Germanwings σε σχέση με τις στατιστικές κυκλοφορίας<...>

. Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2004 η καινούργια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, με βάση την Κολονία/Βόννη έφτασε ένα μέσο όρο πληρότητας θέσεων πάνω από το 80% στο σύνολο των 23 Ευρωπαϊκών προορισμών της. Από και προς την Ελλάδα και την Τουρκία η πληρότητα θέσεων έφτασε ακόμα και το 90%. ”Φαίνεται ότι ειδικά μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας η ζήτηση εισιτηρίων σε λογικές τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλή, κυρίως λόγω της εθνικιστικής κυκλοφορίας μεταξύ των δύο λαών”, εξήγησε ο Dr. Joachim Klein, διευθύνων σύμβουλος της Germanwings.

Με αυτά τα αποτελέσματα η Germanwings ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της ως η πρώτη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους στη Γερμανία. Όντας η μεγαλύτερη εταιρία στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κολονίας/Βόννης, η Germanwings χρησιμοποιεί αποκλειστικά την Περιοχή C του αεροδρομίου. ”Η εταιρία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται”, δήλωσε ο Dr. Klein. ”Κατα τη διάρκεια του Θερινού προγράμματος πτήσεων, το οποίο θα αρχίσει στις 28 Μαρτίου, 2004, θα αυξήσουμε τον αριθμό των προορισμών από 23 που είναι σήμερα στους 30”, πρόσθεσε. Ο Dr. Klein είναι ιδιαίτερα περήφανος για τις στατιστικές σχετικά με την πιστότητά της εταιρίας: ”Η Germanwings απέδειξε ότι είναι μια έμπιστη και ακριβής στην ώρα της αεροπορική εταιρία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top