Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυνεργασία ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία” και εστιατορίου “Μόλυβος”

Συνεργασία ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία” και εστιατορίου “Μόλυβος”

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με το Ελληνικό εστιατόριο “Μόλυβος” της Νέας Υόρκης, όπου ο κ. Τιμόθεος Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία […]

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με το Ελληνικό εστιατόριο “Μόλυβος” της Νέας Υόρκης, όπου<...> ο κ. Τιμόθεος Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ανακοίνωσε την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισής του, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, κατά τη διάρκεια γεύματος σε δημοσιογράφους των Η.Π.Α. καθώς και σε μέλη της Ελληνικής Κοινότητας της Αμερικής.

Το εστιατόριο “Μόλυβος”, ιδιοκτησία της οικογένειας Λιβανού, αποτελεί σημείο αναφοράς της ποιοτικής και αυθεντικής ελληνικής κουζίνας από το 1997, καθώς επίσης και σημείο γνωριμίας με την ελληνική κουλτούρα και το ελληνικό κρασί.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση στο εστιατόριο “Μόλυβος” στην καρδιά της Νέας Υόρκης ακριβώς δίπλα στο Carnegie Hall, ανέδειξε την ελληνική κουζίνα, όχι απλά ως κομμάτι μίας κουλτούρας αλλά και ως μέσο διατροφής των Ολυμπιακών αθλητών. Ο Chef του εστιατορίου “Μόλυβος”, κύριος Jim Μποτσάκος, τρίτης γενιάς Έλληνας της Αμερικής, δημιούργησε ένα μενού με βάση τα υγιεινά και θρεπτικά εγχώρια ελληνικά προϊόντα.

Ο κύριος Ανανιάδης ανακοίνωσε πως οι Chef του Ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία” σε συνεργασία με τον Chef Jim Μποτσάκο και την κυρία Αγλαΐα Κρεμέζη θα ετοιμάσουν από κοινού γευστικά ελληνικά menus υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών, που θα σερβίρονται στο Ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων. Τα ίδια menus θα προσφέρονται την ίδια εποχή και στο εστιατόριο “Μόλυβος” στη Νέα Υόρκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024